Wyświetl pojedynczy post
Replay73
Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2008, 05:50
nesta napisał(a):Wyświetl post
A co rozmawialiscie z Cupialem ? Naprawde myslicie, ze ludzie sie zmieniaja w wieku 50 lat ? Piszesz, ze bylbys zdziwiony gdyby wyrzucil Skorze po przegranej jak z Tibilisi ?
Pogratulowac optymizmu, bo ja bede zdziwiony jak nie rzucil pilki w diably po kolejnej takiej kompromiacji.
Nie, my rzeczywiście nie rozmawialiśmy. Wywiad przeprowadził Basałaj

Oczywiście, jeśli ma się już po 50-tce i wie się dobrze, że ludzie się wtedy nie zmieniają to trudno będzie z kimś takim polemizować

Ja tam w wypowiedziach Cupiała widzę jednak zmianę i zwyczajne wyciągnięcie wniosków do czego ludzie "po 50-tce" zdają się być zdolni, (nie wiem, nie mam tyle )

A pompowanie balonika na LM to raczej obecnie jedynie specjalność kibiców. Zarząd mówi wyraźnie, a Cupiał w w wywiadzie potwierdza, że nie jest to nasz cel nr 1. I dobrze.

A by nie zboczyć całkiem z tematu. Transfery Legii są ewidentnie jej wzmocnieniami na papierze, (o ile oczywiście zaskoczą - z tym różnie bywa) i w tym kontekście może niepokoić np. Iwański. Ale na pewno nie w kontekście tego, że koniecznie przydałby się Wiśle. A już na pewno nie za te pieniądze.
Odpowiedz cytując