Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2008, 14:28
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Obojetne kto nie bedzie trenerem zawsze postawi na kogos, kto wg polowy Polakow jest chujowy i zajmuje miejsce komus innemu.
Ja bym to gdzies podpial - bardziej celnie ujac sie tego chyba nie da.Wystarczy zajrzec chocby na nasze podworko.
Mauro zamiast Jirsaka, czemu Matusiak ,a moze Clebera odsunac by dac szanse Kokoszce itp
Ilu dyskutantow, tyle opcji -szczegolnie jak cos nie idzie - i to jest oczywiscie nasze prawo

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
.

Zostawic Holendra do 2012 - to nasza szansa.
Krissu napisał(a):Wyświetl post

Wywalić Holendra, zatrudnić kogoś innego do 2012 roku - to nasza szansa
Ja juz gdzie indziej pisalem -opcja posrednia - zostawic holendra i zobaczyc jak sobie bedzie radzil w eliminacjach do MS.
Bedzie wynik - zostanie
Nie bedzie - wyjebia go i tu nie mam najmniejszych watpliwosci.
Juz jest o krok od nagonki , jak tylko zaczniemy grac slabiej to Leo poleci a nowy trener bedzie mial bardzo duzo czasu by moze w koncu na naszych smieciach ugrac cos wiecej niz nic.
Nowy prezio - wiadomo ze to bedzie jakis przekret w stylu listkiewicza -podda sie woli ludu by cos ugrac dla siebie, bo jak wiadomo, przez wiekszosc mediow bedzie gnojony( i slusznie bo jak gowna nie mozna ruszyc to przynajmniej trza mu dac do zrozumienia ze jest gownem) od samego poczatku.

Cytat:
Ciekawe czy Kuba Błaszczykowski uchyli rąbka tajemnicy i powie co tam się dzieje licząc się z konsekwencjami typu, że już nigdy przy Leo i jego świcie nie zagra w reprezentacji ?

Cala ta sprawa z Blaszczem dla mnie jest jasna i smieszy mnie.
Teorii spiskowej nie przyjmuje do wiadomosci bo jest absurdalna - nikt nie zrezygnowalby z takiego grajka w imie jakis brudnych interesow.Zreszta kto gral na jego pozycji?Najpierw Lobo/Piszczek/ ,potem Sagan -rozumiem ze macki manago od Lea maja ich wszystkich w swojej stajni?-strzelam ze nie.

Znamy temperament Kuby ze chlopak by chcial grac nawet z 1 noga.Czasami trener musi powiedziec NIE ,gdy widzi ze gra ta moze przyniesc wielka szkode zawodnkowi, chocby ten nie wiem jak chcial grac.
Chyba nikt by nie chcial by Kuba znow zostal wyautowany na pol roku czy wiecej.
A odnowienie kontuzji ktorej nie bylo? - zgaduje ze trzeba bylo Uefie cos 'sprzedac' by mozna bylo powolac innego na jego miejsce
wot cala tajemnica.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.06.2008 o godz. 14:54.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując