Piter00 napisał(a):

Przestań bredzić chłopie, urojenia masz niezłe, leki weź jakieś bo to się źle może skończyć haha
"sam Zmięty" - no jak sam Zmięty to info 100% pewniak, z telefonu satelitarnego na łączu z Kwietniem.
Wysnuwasz jakieś teorie science fiction na podstawie wpisów Królewskiego i jak coś ci się wydaje to już pewniak, bo gdzie nam malutkim do twojego IQ Nostradamusa, by wyłapać takie niuanse między wierszami, które tylko ty widzisz. Pozdrów farciarza z pokoju obok
|
Nie wiem, czy w postach GrassSnake’a jest ziarno prawdy, natomiast stałą w jego wypowiedziach jest ewidentna niechęć do Królewskiego (polecam zapoznać się z jego wpisem w temacie o Rude:
https://forumwisly.pl/showthread.php...93#post1626093 ), dlatego ciężko mi brać to, co napisał na poważnie. Ostatnio przecież twierdził, że płynności finansowej nie ma, że akademia się sypie, wyrzucono nas z wynajmowanych boisk. Minął bodaj miesiąc i nadal nikt o tym nie napisał? Żaden z rodziców nie zaczął się nigdzie żalić, że dzieciaki nie mają gdzie trenować? Skoro w tym przypadku nie wypada na nazbyt wiarygodnego, to dlaczego miałby wiedzieć o ustaleniach między Kwietniem a Królewskim? Przecież koszulek też w sklepie nie było, bo nie płacimy Kappie - dla kontekstu Królewski informował, że czekają na nowego sponsora i, dziwna sprawa, po ogłoszeniu sponsora, koszulki są w sklepie.
Tezy GrassSnake’a, które w jakiś sposób są weryfikowalne, na razie są weryfikowane negatywnie - poprawcie mnie, jeśli tu się mylę - natomiast w kontekście właścicielskim poruszamy się w bagnie fake*ów i półprawd, że łatwo po prostu stworzyć niesłychane historie i nawet jeśli finalnie zmiana w akcjonariacie dojdzie do skutku, to raczej nie poznamy kulis rozmów.
Natomiast jeżeli Kwiecień naprawdę chce ściągać na funkcję decyzyjne Sławka Peszkę, to naprawdę zgadzam się z Wolfym, że lepiej biedniej ale stabilniej, organicznie się rozwijając.