Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2026, 13:02
As napisał(a):Wyświetl post
Tak jak u chyba wszystkich u mnie tez wystepuje pewien zawod wynikami na wiosne i jakas frustracja ale naszla mnie taka mysl.

Sezon, dwa, trzy temu bysmy tych meczow w ktorych tracilismy gola pierwsi nie zremisowali lub nie wygrali. Nie wiem czy ten awans bysmy dowiezli. Tutaj w rundzie kilku waznych zawodnikow wypadlo, Rodado gral runde z kontuzja kolana (dopoki nie wypadl). Dodatkowo przygotowania zimowe tez sie nie udaly bo czesc zawodnikow albo byla chora albo wypadala z mniejszymi lub wiekszymi urazami.

Mimo to w tych warunkach awans dowieziony i we wszystkich meczach rundy udalo sie zdobyc punkty. Zdaje sobie sprawe, ze dla wielu tutaj szklanka jest do polowy pusta i wszystkich trzeba wy*ierdolic ale jesli spojrzec na ogolny obraz i fakt, ze awans zostal de facto zdobyty to dla mnie szklanka jest do polowy pelna.

Chyba dla wszystkich jest jasne, ze conjamniej kilku zawodnikow nas opusci i w przyszlym sezonie zobaczymy troche inna druzyne niz ta, ktora wywalczyla awans.

Pozostaje miec nadzieje, ze Basha powtorzy letnie okienko ale tym razem z jakoscia odpowiadajaca wymogom ekstraklasiy.
Lubie szukać pozytywów więc patrząc na wyniki i grę w tej rundzie mam ogromną nadzieje,że sprowadziła ona "gabinety"na ziemię i wybiła z głów myśl,że jesteśmy już gotowi na ekstraklasę i,że w najwyższej lidze będzie nam łatwiej niż w pierwszoligowym czyśćcu. Żal tylko,ze przespaliśmy już jedno okienko i po awansie czeka nas kolejna rewolucja zamiast ewolucji.
Odpowiedz cytując