Jaroo1 napisał(a):

|
Ja musiałem zbastować z hejtowaniem Królewskiego? Czy ja go kiedykolwiek hejtowałem?
|

Nie no skąd, hejterek nigdy złego słowa o swoim Zaskrońcu nie napisał, a zwłaszcza przez ostatnie 3 lata.
Droździe, widziałeś to, czy tak jak ja prawie pękłeś ze śmiechu?
Hejterek już teraz wypiera się nawet tego, co tu kiedyś pisał:
Jaroo1 napisał(a):
|
Oszust, kłamca i manipulant
|
Jaroo1 napisał(a):
|
to zakłamanie, życie w kłamstwie i s...ysyństwo Królewskiego
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Jest to mitoman, oszust, człowiek kłamiący na każdym kroku i takich przykładów by można wymianić już pewnie w setkach
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Królewski to jest zakała tego klubu. Powinien zostać na kopach wyniesiony. Wiadomo, ze się obsra i tylko szczeka na tym x
|
Hejterku ty naprawdę masz pamięć jak Broda przy dośrodkowaniach - wszystko, co ci niewygodne, przelatuje nad łbem. Pustym jak dziurawe wiadro na dodatek.
Cytując: Hejterku,
"serio myślałeś, że tutaj na idiotów trafiłeś, którzy dadzą sobie te wszystkie brednie wmówić twoje?"
Tak jak i te pozostałe, które próbujesz sprzedawać, jakoby mi się wszystko z Rude kojarzy, choć to ty nieustannie obsesyjnie o nim piszesz gdzie się da
To, że kiedyś mówiłem, iż Hiszpania produkuje lepszych trenerów i piłkarzy niż Polska, nie znaczy, że z automatu uważam za wybitnego szkoleniowca Rude, którego powrotu do Wisły później nie chciałem i który nie poradził sobie w lidze. To jest twój prymitywny skrót myślowy, bo inaczej nie jesteś w stanie obronić własnych farmazonów o "hiszpańskim szrocie", który był tak beznadziejny, że potrafił zdobyć Puchar Polski, co sam uznawałeś niemal za wyczyn porównywalny z awansem do Ligi Mistrzów, cytuję:
Jaroo1 napisał(a):
|
Dla nas ćwierćfinał to już coś dużego i sukces, patrząc na ostatnie lata. Ale zagrać w półfinale, a może na farcie wejsć do finału, to by już było jak wejście do LM hehe
|
Tym bardziej komiczne jest, jak dziś zaliczasz do hiszpańskiego szrotu grającego w Wiśle na przestrzeni lat takich zawodników jak Carlitos, Rodado, Carbo, Imaz, pozyskanych z Hiszpanii Igbekeme, Yeboaha i resztę. Twoje własne słowa, które mam teraz w podpisie najlepiej cię wyjaśniają i ukazują twoją schizofrenię, jak bardzo nie ogarniasz nawet tego, co sam wypisujesz.

.
Cały czas obnaża Cię też i niszczy polski piłkarski rynek, na którym obecnie zatrudnionych jest łącznie prawie 50 piłkarzy z Hiszpanii w ekstraklasie i pierwszej lidze - ale ty jesteś po prostu zbyt tępy by to ogarnąć, co zresztą typowe dla osobników z IQ poniżej 50, którzy nawet o Sobolewskim potrafili pisać tak:
Jaroo1 napisał(a):
|
"Zatęsknicie za panem trenerem Radosławem Sobolewskim, bo to dobry trener był."
|
A Omrani? Nigdy nie pisałem, że to pewniak, gwarancja sukcesu, ani ktoś, kto się tu na pewno odbuduje, czy że trzeba dla takich wynalazków odchodzić od kierunku hiszpańskiego. To już jest Twoje kolejne czyste dorabianie mi ról, których nie grałem, bo inaczej twoja narracja się sypie.
Tylko idiota może wmawiać, że wolałem sprowadzenie Omraniego od dalszego sprowadzania zawodników z hiszpańskich niższych lig i chciałem, aby w tą stronę skręcił Królewski. Ma to tyle wspólnego z prawdą i sensem, ile twoje robienie z Rodado "zwykłego i przepłaconego ogóra", a z Sobolewskiego dobrego trenera. Takie poglądy są największą patologią kalającą Wisłę.
Im bardziej uciekasz w swoje fantazje, pomówienia i konfabulacje, tym wyraźniej widać, że jedyne, czym tu naprawdę "dominujesz", to liczba bzdur na post. Pięknie potwierdzasz raz wtóry swoje własne słowa:
Jaroo1 napisał(a):
|
No właśnie sam już się zakołowałem i nic nie wiem.
|
Tak, to był mistrzowski "coming out"

. Nie wiesz kompletnie nic. Powinni cię zaprosić jako gościa honorowego do programu "Szczerze".