s1mone napisał(a):

|
Markusina myśłi, że wszyscy mamy zbiorową amnezję i nikt pamięta co wypisywał za Rudego i co za początków Jopa.
|
S1mone, jeśli myślisz, że wrzucenie "Markusiny" i paru prowincjonalnych docinków załatwi za ciebie robotę merytoryczną, to jesteś w błędzie grubszym niż Sukiennicki przy przyjęciu na lewej nodze.
Bez najmniejszego problemu mogę wkleić, słowo w słowo, co pisałem "za Rudego" i w trakcie pracy Jopa - i w minutę obalić twoje kłamstwa oraz te śmieszne rameczki, w które próbujesz mnie wsadzić. Ale nie zamierzam rozmydlać kolejny raz tematu tylko dlatego, że komuś wygodniej uciec w tanią manipulację niż w fakty.
Zresztą przed chwilą był tu taki jeden, co też się zarzekał, że "wcale tego o Leszku nie napisał". A potem wkleiłem jego słowa i wyszedł na błazna kompletnego, w dodatku jeszcze z miną pokrzywdzonego. Jeśli chcesz iść tą samą drogą i robić z siebie jeszcze większego pajaca niż jesteś - śmiało, teren znasz.
Twoje gadanie typu "nie odniosę się, bo to bzdury" brzmi dokładnie jak klasyczne "nie podchodzę do testu, bo i tak bym zdał". Każdy wie, co to oznacza: zero argumentów, maksimum piany. Wracaj, jak będziesz miał coś więcej niż tanie etykietki i desperację, bo na razie to wygląda jak monolog z kąta po przegranym sparingu.