Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2025, 12:10
Markus napisał(a):Wyświetl post
Zaakceptuj podstawowe fakty, zanim znów odpalisz taką "mądrość" jak niegdyś, że Sukiennicki może grać lepiej na środku pomocy niż Carbo, bo jest bardziej dynamiczniejszy
Pisać należy "bardziej dynamiczny", a nie "bardziej dynamiczniejszy".
Stopień wyższy przymiotnika tworzy się
- albo przez dodanie przyrostka -szy, -ejszy lub -jszy (np. ciepły -> cieplejszy).
- albo przez użycie słowa bardziej (np. kolorowy -> bardziej kolorowy).

W tym przypadku, albo:
- bardziej dynamiczny, albo:
- dynamiczniejszy bez bardziej.

Cieszę się, że pomogłem.

Zaakceptuj podstawowe fakty, zanim znów odpalisz taką "mądrość" jak niegdyś, że Omrani był kiedyś dobry więc i w Wiśle może być dobry.
Nikt nie wspomina o Carbo jako o najlepszym piłkarzu Wisły w tamtym meczu, poza Tobą w swoim zastrzeżeniu, którym nieudolnie próbujesz wykrzywiać płaszczyznę dyskusji. Są za to tacy, którzy obsadzają go w roli najgorszego piłkarza na boisku w drużynie Wisły, co jest totalną bzdurą, której nie potwierdzają również statystyki.
Oczywiście, potwierdzasz tylko to, co napisałem. Dziękuję. Coraz milej się z Tobą rozmawia.
Umówmy się też, że Fred nie wszedł na samą końcówkę, bo pojawił się na boisku w sześćdziesiątej czwartej minucie i grał mniej więcej pół godziny. Ta z grubsza 1/3 częśc meczu była koszmarna w jego wykonaniu. Warto też zauważyć, że przykładowo Duda i Julius W Głogowie grali najwyżej przeciętnie o ile nie słabo i dawali zespołowi jeszcze mniej niż dawał nasz Busquets.
Ertlthaler miał na Sofascore notę dokładnie taką samą jak twój Busquets, a Duda tylko o 0,2 niższą.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując