Karherop napisał(a):

A dlaczego pilkarze ŁKSu byli w zlym stanie psychicznym przed meczem z nami? To są slowa ich trenera ich trenera.
Ranga spotkania + świadomość siły Wisły może byc dla nich obciążeniem. Oczywiście może, nie musi.
|
Trener ŁKS-u opowiadał bzdury po łomocie. Są w słabej dyspozycji i grają w kratkę, a trenerzy lecą ze stanowisk jak ulęgałki...
Chyba że na poważnie zaczynamy opowiadać o jakichś aurach i fluidach? Nie wiem, Jop sobie z tego jaja robił, mnie też nie przekonuje.
Moim zdaniem ich prawy obrońca który wyszedł w pierwszym składzie się skompromitował (Duarte trzy razy nie pilnowany skakał do główki, dwa gole), reszta obrońców była niewiele lepsza. Nie szukajmy wyjaśnień parapsychologicznych kiedy wystarczy zwyczajna nieudolność...
@pepe72 - możesz mi wyjaśnić co mają powołania do jakiejś młodzieżowej reprezentacji do gry na poziomie centralnym? Jest jakiś związek przyczynowo-skutkowy, czy po prostu rzucasz na ścianę i patrzysz co się przyklei?
https://wislakrakow.com/posts/polska...owoaniem/10224
@s1mone - to teraz najgorszy mecz zagrał Lieleveld

Naprawdę, jeden cymbał tak napisał a reszta powtarza jak prawdę objawioną, dodając jeszcze od siebie?
Widzę że coraz większa odklejka u niektórych.