@sandomingo - oczywiście, sędziowanie to wina Królewskiego, ale widzę też Błaszczykowskiego i Jażdżyńskiego nawet, nie bezkarności sędziów, kretyńskich wytycznych, pasywnych komentatorów, błędów w tłumaczeniu na polski zasad gry (!!) i nagonce medialnej jeśli powstanie choćby cień podejrzenia że arbiter mógł się pomylić na naszą korzyść.
Nie, to wina Królewskiego.
I żeby była jasność, bo od dawna Ci się odkleiło jak Jaroo1 i kilku innym na tym forum - Wisła nie jest pariasem. Wisła to jeden z największych pod względem popularności klubów w Polsce, potrafiąca zgromadzić po 30 tys. kibiców na topowych meczach w pierwszej lidze.
To Ty i Tobie podobni jesteście pariasami wśród kibiców Wisły. Po prostu tak bardzo peron Wam odjechał z żółci i nienawiści że tego nie zauważacie. Mówię to bez złośliwości, ale to co robisz jest chore - jaki normalny kibic znajduje radość w pisaniu że zawieszą Rodado za wymuszanie kartek albo że to koniec kariery Mikulca?
Po prostu jesteś tak chory z nienawiści że nie zauważasz, że gdybyś nie brnął w każdy kretynizm żeby tylko dowalić Królewskiemu, to byłbyś bardziej wiarygodny we wszystkich pozostałych rzeczach za które faktycznie należy mu się krytyka. Bo tak po prawdzie to ja nie jestem fanem Królewskiego, ale jeszcze mnie do reszty nie po.......iło co w oczach Twoich, Jaroo1 i kilku innych tutaj oznacza że jestem jego obrońcą