Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2025, 10:16
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Carbo wrócił już do treningów na siłowni, ale nie wyglądał mi na gościa, który jest blisko powrotu do gry. Kolejnego transferu last minute raczej nie będzie, więc... trudno być optymistą.
(...)
btw. akurat jestem z tych osób, które widzą duże umiejętności piłkarskie oraz potencjał Dudy, ale widzę również, że jest pod formą - jednak dziś komentarz Feddka był totalnie oderwany od rzeczywistości, gość reagował jakby Duda był jedynym Polakiem grającym w meczu jakiejś topowej ligi i trzeba pozytywnie skomentować każde jego najzwyklejsze zagranie ^^
Carbo biega od 3 tygodni. Tydzien temu Jop mówił ze liczy ze wraz z Colleym będą za 4 tygodnie do gry. Czyli realnie za 3-4 spotkania (po Miedzi jest przerwa na kadrę).

A co do Dudy to partnerzy okradli go z dwoch asyst. Zanotowal duzo lepsze wejscie niz z Ruchem.

Witalis napisał(a):Wyświetl post
Meczu nie widziałem, ale z relacji wynika, że straciliśmy już Poletanovica, a Jop znów odstawił Kutwę od składu. No nie wiem, może nie stracilibyśmy 2 bramek w meczu, w którym przeważaliśmy, gdybyśmy mieli mocniejszy środek obrony?
Kutwa byl chory, mial goraczke w czwartek i w piatek wrocil do Krakowa
Odpowiedz cytując