Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2025, 15:43
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Serek jak zawsze nic nie wie i udaje, że generalnie wszystko jest ok. Nic nie wie na temat żeby Zaskroniec robił problemy z przejęciem klubu i stawiał jakieś warunki, ba byłby zdziwiony gdyby tak było xd

A kto inny jak nie Zaskroniec rok temu piał, że klub to on może oddać MADA ale takie zapisy porobi, tak im rozpisze scenariusz prowadzenia klubu na lata, że podstawowa strategia czyli klub prowadzony przez kąkuter, oparty na algorytmach będzie spelniona, czy z nim, czy bez niego. Bo przecież nie będziemy gwałcić swoich ideałów.

Nie wiem jak można być tak blisko klubu, żyć nim i udawać że się nic nie wie z tej całej układanki. Nie raz Zaskrorniec mówił, że główny cel to jest klub, który będzie nowoczesny, jedyny w Polsce i na świecie, gdzie będą algorytmy rządziły, bo one są obiektywne, a człowiek tylko będzie to tylko nadzorował.

To są jebane wizję Zaskronca, o których wie każdy kto chociażby słucha czy czyta wywiady z nim. To są gadki uskuteczniane już rok temu, że jest inwestor ale Wisła nawet w rękach kogoś innego będzie szła droga marsjańskiej nowoczesności i zaskronskich technologii.
W tej konkretnej sprawie nie mam wiedzy, nie wiem dlaczego miałbym cokolwiek udawać I tak, zdziwiłbym się, gdyby JK stawiał jakieś warunki Kwietniowi, bo wystarczy, że WK poszedłby z tym do mediów...
Odpowiedz cytując