FraMat napisał(a):

|
Mam jedno pytanie: Omrani?
|
Omrani, o którym nigdy nie pisałem, że jest zawodnikiem, który na pewno będzie dobrym transferem i sprawdzi się w Wiśle, to pikuś w porównaniu do publicznego w....ienia Królewskiego kolportowaniem fejków o powodach wyrzucenia Krzoski, sugerowania konfliktu czy kwasów między Rude a Jopem na podstawie jednego ujęcia kamery, albo traktowania jako rzetelnego źródła informacji paplaniny rumuńskich kibiców na ichniejszych mediach społecznościowych, przy jednoczesnym kwestionowaniu rzetelności wiślackich źródeł w osobie Maćka Skuchy. I tendencyjnego pomijania spośród nich tych, które były pozytywne dla Omraniego.
To pikuś także przy upartym robieniu z Sukiennickiego piłkarza, którym nie jest (sądzę, że wszyscy wiedzą, co mam na myśli) i z Carbo piłkarza, którym nie jest, poprzez próby obniżania wartości i znaczenia tego Hiszpana dla drużyny, byleby tylko dosrać wszystkim Hiszpanom i dowartościować ich krajową konkurencję - zwykle wyraźnie przegrywającą z nimi rywalizacje o miejsce w składzie.
Karherop napisał(a):

Zaiste, nigdy sie nie mylisz.
Dopisz jeszcze o kim pisałeś "Wisla wtopila z Sapała 2.0"
Posmiejemy sie.
|
Nie ma ludzi nieomylnych. Ale nie jestem zaprogramowany jak Ty na uparte wciskanie do wiślackiej kadry pseudo talentów i rzekomo solidnych polskich ligowców takich jak choćby ów Michalak, z których w ostatnich kilkunastu latach w naszym klubie prawie żaden się naprawdę nie sprawdził i nie dał trwale dużej jakości, w przeciwieństwie do zagranicznego szrotu sprowadzanego z niższych hiszpańskich czy nawet francuskich lig (Moltenis).