Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2024, 16:53
s1mone napisał(a):Wyświetl post
No i po co do mnie piszesz?
Ja nie mam ochoty mieć z twoimi śmiesznymi tezami i prowokacjami do czynienia, jesteś zwyczajnym tłukiem na którym żadne logiczne argumenty nie robią wrażenia, także zwyczajnie szkoda mi na ciebie czasu.
+1
[...]
Także Markusik dzieli poglądy z w/w dwójką, a nie z Panem trenerem Jopem - niech to wybrzmi.
s1mone napisał(a):
To jest tłuk.

Za płaszczykiem ścian tekstu siedzi zwyczajny zakompleksiony tłuczek. W dodatku wywołuje mnie do dyskusji jakimś kretyńskim postem, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością tylko po to, żebym mu odpisał i żeby móc dalej trollować Ja go już dawno zlałem, bo jest jeszcze bardziej niepoważny niż Mielcarski jako dyrektor sportowy. Dużo tekstu, mało sensu.
+1
Markus napisał(a):
Śmieszne tezy niezgodne z rzeczywistością i szkodliwe dla Wisły lansujesz tu cały czas jedynie Ty.

[...]
Pokazałeś tym jaki z Ciebie jest ekspert. Wracaj lepiej do zabawy z córką.

Przezabawne. [...]Tak samo zresztą uważali również inni pracujący w Wiśle trenerzy poza Moskalem, którego na szczęście szybko z klubu pogoniono, bo jak widać przynajmniej w niektórych sprawach myślał podobnie jak S1monik.
[...]
+1
Markus napisał(a):
- S1monik w poprzednim sezonie na siłę wciskał to bramkarskie dno do podstawowego składu nawet pomimo jego permanentnych problemów zdrowotnych. Było to chore, szkodliwe i niepoważne.
- Królewski latem przedłużył kontrakt temu dramatycznemu bramkarzowi, bo w klubie znalazły się osoby myślące jak S1monik, że może być on przydatny i wartościowy.

Dzisiejsze decyzje Jopa w pełni potwierdzają, że na temat Brody uważa on dokładnie to samo co ja. Widzi on w nim marnego bramkarza nie zasługującego na grę w podstawowym składzie wbrew temu, gdzie jeszcze parę miesięcy temu widział go S1monik. W dodatku wiecznie mającego jakieś problemy zdrowotne. Jeśli nawet kiedyś Jop miał co do niego więcej złudzeń, już dawno się z tego wyleczył, co udowadniają jego obecne działania.

Na takich zawodników nie należy wydawać pieniędzy i ich promować robiąc tak jak robił S1monik. Jego podejście wyrządza Wiśle wyłącznie szkody i generuje straty.
Uważam, że takie zdrobnienia są oznaką wywyższania się i pogardy
+1

Od dzisiaj nowa tabelka
  • Markus 2
  • s1mone 2

Poprzednie otwarcie (październik) zakończyło się dla mnie następująco:
  • Jaroo1 11
  • Markus 10
  • wolfy 8
  • s1mone 6
  • Drozd 4
  • leszekpw 1
  • Levis88 1
  • Jagul 1

Zwycięzcami w kategorii "zbędne ad personam w połączeniu z hejtem" zostali:
  1. Jaroo1
  2. Markus
  3. wolfy
Zwycięzcom nie gratuluję

Część zaangażowanych w zabawę postanowiła przeprosić,
- część postanowiła przeprosić częściowo,
- część uznała, że nie ma za co przepraszać,
- część nie zareagowała na wyniki.

ps. nie sądziłem, że ta zabawa będzie dla mnie aż tak zajmująca - zarówno w sensie interesująca, pasjonująca, porywająca, fascynująca, frapująca, intrygująca, ekscytująca, przyciągająca, ciekawa..., jak i w sensie czasu jaki to zajmuje.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując