Fra Mat napisał(a):
|
Niczego za nikim nie podawałem
|
Oczywiście poza rumuńskim źródłami, prawda?

Chyba, że teraz przyznajesz mimochodem, iż żadnego podawania treści nawet rzekomo za rumuńskimi wpisami na mediach społecznościowych tak naprawdę z Twojej strony też nie było, "gwoli sprostowania"?

W końcu jak się teraz zarzekasz, "niczego za nikim nie podawałeś", więc musiał to robić ktoś inny, jakieś krasnoludki czy kosmici

Wolfy dobrze pamięta na jak mało wiarygodne źródła wielokrotnie się powoływałeś.
Ten przytoczony cytat znów pokazuje, że Fra Mat jest prawdomówny jak Tusk i Koalik
Miałem już nie reagować na te jego pyskówki i kolejne próby fałszowania rzeczywistości, ale widząc takie kwiatki nie sposób się powstrzymać.
Jaroo napisał(a):
Mnie bawi jak Markus podaje statystyki tylko wtedy jak Carbo zagra dobry mecz. Zagrał źle, statystyk brak xd
Można powiedzieć że jaki Zaskroniec tacy fani xd
Markusek .......nął pogadankę na kilkanaście zdań, odwrócił kota ogonem i myśli że wygrał dyskusje. A statystyk nadal brak
|
Żałosny hejterku, potrafiący wyłącznie kłamać, szczegółowe statystyki dotyczące piłkarzy Wisły są publikowane nie tylko przez wspomnianego tu Macieja Skuchę na jego kanałach społecznościowych, ale też można się z nim zapoznać np. na platformie Wyscout.
Są tam zarówno wtedy jak Carbo zagra dobry mecz jak i gorszy.
Naprawdę, coraz bardziej bawią mnie próby zakłamywania rzeczywistości podejmowane przez tego hejterka i Fra Mata.