Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2024, 14:54
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Dobra, ale po co powtarzasz to że Mikulec nie jest tani? Oczywiście że jest. On nawet nie dostaje połowę tego co Zwoliński, a te 50kpln które za niego daliśmy to marne grosze. Symboliczna kasa która miał wpisana kwocie odstępnego w Resovii by łatwo odejść po spadku.

Po drugie. Piszesz "w większości dramat"

Wskazujesz 4 nazwiska, z czego 2 może ujdzie, 2 "jest dramatem". Gdzie Ty masz większość?

I na koniec tylko dodam, że z tych 4 sprowadzonych zawodników, może poza Zwolinskim to ŻADEN nie był sprowadzany do 1 składu. Grają bo kontuzji doznał Kiakos, Colley i Duda.
Skąd pewność? Bo jeżeli np. masz rację i rzeczywiście planowano granie oldboyem Urygą w pierwszym składzie, a Biedrzycki miał być "alternatywą", to dopiero zgroza. Natomiast jeżeli się mylisz, a Bieda był przymierzany do pierwszego składu, to ten transfer nie broni się w jakimkolwiek aspekcie, bo ten koleś był i będzie zwykłym kołkiem, o czym pisałem już przed startem sezonu.

Widzisz, Mikulec przyszedł tu, jako uzupełnienie prawie za darmo - i tutaj ten transfer jeszcze w miarę jakoś jestem w stanie zrozumieć, ale na Biedę poszła już konkretna kasa. I ogólnie mam gdzieś czy jest Polakiem, Hiszpanem, czy orangutanem - on jest (i zawsze był) po prostu cienki.
Odpowiedz cytując