horalek napisał(a):

@Markus @wolfy
Jak Wam sie podobała asysta Carbo? Według mnie, palce lizać.
|
Asysta? W sytuacji, w której piłka dawno powinna być wybita przez Gogóła, który zaczął ten chaos?
Wiesz, co mnie kompletnie nie zaskoczyło? Krycie Biedrzyckiego przy utracie drugiej bramki, łamanie linii spalonego przez Mikulca, kuriozalna ociężałość Brody i stoperów przy stracie trzeciego gola, dynamika Urygi, mnóstwo niecelnych dośrodkowań i zagrań ze stojącej piłki Gogóła, ubranie czapki niewidki przez Starzyńskiego, tradycyjna bezproduktywność Zwolaka.
Prawie każdy z nich zagrał o wiele gorzej niż Carbo.
Pokazało to, jak bardzo mylili się ci wszyscy, którzy myśleli, że samo zwiększenie liczby Polaków w składzie poprawi sytuację i grę, upatrując problemów w Hiszpanach, którzy nawet teraz nie grając idealnie byli u nas najlepsi na boisku w Trnawie.
Nie zaskoczyło mnie, że nawet po tym meczu czarnymi owcami dla niektórych są Hiszpanie, a nie to stadko jeszcze gorzej grających zawodników. To takie typowe na tym forum.
Może czas wreszcie skupić się na najsłabszych elementach drużyny i kadry, a nie obwiniać o wszystko to, co złe tych zwykle najlepszych?