Wyświetl pojedynczy post
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2024, 21:38
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Weź wstań i walnij łbem o ścianę w imię oporu wobec ciągłego ustępowania ścianie miejsca na świecie.
Markus napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że w Polsce żaden klub nie domaga się finansowych odszkodowań od tych kibiców, którzy swoimi zachowaniami doprowadzili do nałożenia na niego kar finansowych. Że brakuje możliwości ich wyegzekwowania. I nikt za swoją głupotę i czyny osobiście nie płaci.

Dlatego trwają nadal.
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie mienię się prawicowcem tylko konserwatystą z poglądami prorynkowymi. A wybieram z tego co jest akurat na rynku politycznym. Nie próbuj mnie wpisywać w kalki myślowe które porządkują świat większości imbecyli. To tak jakby napisać że KO jest liberalna albo wolnorynkowa więc powinna mi pasować, bo przecież tak ją przedstawiają lemingom w TVN-ie
Oho, już zaczyna się wyzywanie. Moim zdaniem akurat PiS ośmiesza idee prawicowe, konserwatywne i narodowe. KO tak samo ciężko uznać za partię wolnorynkową, raczej nazwał bym ich etatystami. Z mojej perspektywy PiS i PO to dwie strony tego samego medalu.

Co do sektora C - gdyby mi pasował, to bym tam chodził dalej na mecze, a nie robię tego od wielu lat, podobnie jest z moją oceną dużej części poczynań Ultra Wisły i tzw. kumatych. Uważam jednak, że zakazywanie odpalania rac jest absurdem, tak samo jak karanie kibiców za oprawy polityczne (nieważne, czy mają one wydźwięk bardziej lewicowy czy prawicowy). Ja to się w ogóle zastanawiam, czy Ty i Twój kumpel Markus na mecze chodzicie.
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 24.07.2024 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując