Wyświetl pojedynczy post
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2024, 19:33
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Weź wstań i walnij łbem o ścianę w imię oporu wobec ciągłego ustępowania ścianie miejsca na świecie.
Markus napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że w Polsce żaden klub nie domaga się finansowych odszkodowań od tych kibiców, którzy swoimi zachowaniami doprowadzili do nałożenia na niego kar finansowych. Że brakuje możliwości ich wyegzekwowania. I nikt za swoją głupotę i czyny osobiście nie płaci.

Dlatego trwają nadal.
Arked napisał(a):Wyświetl post
Zabawnym jest jak po długich latach inaczej można postrzegać powszechnie znienawidzonego Bednarza.

Bednarz miał rację, taka prawda. Brutalnie się o tym przekonywaliśmy przez lata.
Czym innym jest odpalenie rac, a czym innym obrzucanie stadionu/boiska flarami bądź racami, za co powinny być surowe kary. Wracając do Bednarza - właściwie zdiagnozował problemy, sam zawsze byłem krytyczny wobec SKWK (zanim to było modne). Byłem też od samego początku zdecydowanym przeciwnikiem Sarapaty, Miska (od początku było to dla mnie delikatnie mówiąc podejrzane, że mu wynajęto siłownię, po tym co zrobił w 1998 roku powinien być na zawsze persona non grata w Wiśle) i rządów Sharksów. Niemniej popełnił on jeden podstawowy błąd, tj. obłożył zakazami klubowymi w zdecydowanej większości osoby, które nie miały nic wspólnego z obrzucaniem flarami stadionu, i już w tym momencie Bednarz pogrzebał jakiekolwiek szanse, aby zwyciężyć w tym konflikcie. Zwiększyło to skalę bojkotu i było de facto na rękę SKWK, którzy mogli odgrywać przedstawienie jak to rzekomo bronią uciśnionych.
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 24.07.2024 o godz. 19:42.
Odpowiedz cytując