s1mone napisał(a):

Co za bzdetopierd.
Sukiennicki rozegrał sezon od deski do deski w drużynie, która weszła do 1 ligi i był jednym z wyrozniajacych się zawodników.
Gdzie niby Młyński, Wachowiak, Olejarka czy Krzyżanowski ciągnęli grę
Z resztą Sukiennicki jest bardzo młody, więc to trochę jaskrawy przypadek. Innym graczem, który został w podobny sposób wyselekcjonowany jest Mikulec. Oczywiście on jest starszy, w optymalnym piłkarsko wieku.
Także przestań pieprzyć o mnie bzdury, bo nie lubię ściągania gości do odbudowy, z reguły po 30tce. My ciągle takich ściągamy a potem się dziwimy, że jest jak jest.
Wolę transfery gości, ktorzy są na fali wznoszącej, nie osiągnęli swojego sufitu, takich co ostatnio nie wysiadywali ławki. Ambitnych gości, ktorzy wierzą, że mogą pójść wyżej. Wiadomo nie każdy taki transfer wypali ale chodzi ogólnie o politykę - w jakich gości powinniśmy celować.
I tak jak pisałem kot kotowi nie równy, nóż widelec akurat ten transfer do odbudowy będzie udany. Po prostu mam nadzieje, że tego typu transferów nie będzie dużo.
|
doskonały post
łatwo wykpiewać "młodych zdolnych" , ale przyrównywanie Sukiennickiego do Wachowiaka , to jak Satrusteguiego do Carbo
niezależnie od wyznawanej ideologii , czy to wśród "wincyj polaków" czy to "vamos wisło" znajdują sie zwyczajnie piłkarze dobrzy i kiepscy
mniej ideologii , więcej złotego środka Panowie