Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2024, 13:10
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Ależ tam była odpowiedź, ale widać nie potrafiłeś jej dostrzec.

Odpowiedź brzmi: nie będę się tłumaczył z tez, których nie głosiłem, a które usiłujesz wmówić, że głosiłem. Nigdy nie twierdziłem, że skład jest kwestią drugorzędną wobec trenera i "znajomości ligi"...

A ponieważ jestem na tyle stary i doświadczony, że wiem, że nawet gdybym teraz spróbował wejść w merytoryczną dyskusję w takim temacie, to jedynie dam Ci amunicję do tego, abyś mógł udawać, że rzeczywiście coś podobnego pisałem.

Sorry, w tym temacie baw się beze mnie.

Widzę zresztą, że już jesteś na najlepszej drodze do tego, aby udawać, że Moskal będzie w tym sezonie w tej samej sytuacji co Rude i w ten sposób próbować jakoś wyłgać się z tego, że się pomyliłeś w ocenie tego ostatniego.
Co za hipokryzja

Nie pomyliłem się w ocenie Rude, nadal podtrzymuję że poprawił zdecydowanie grę po Sobolewskim. Ale przecież nie o to chodzi. Doprowadziłem do furii Ciebie i kilku innych tym że nie zacząłem w niego nawalać od samego początku. Bądźmy odrobinę uczciwi.

Właśnie nie chcę żeby Moskala oceniano tymi samymi chorymi kryteriami, nie atakowano tymi samymi bredniami że "da się z tym składem awansować bez problemu". Przynajmniej prawie na pewno odejdzie bełkot o "uczeniu się ligi".

Reasumując - z Twojej strony zero merytorycznych argumentów, ataki ad personam i nieudolne psychologizowanie Wszystko inne jest ponożej Twojej godności. Zero zaskoczenia.

@Ogryzek - nie chodzi o odbudowę, nasz skauting wziął kolesia po dwóch ciężkich kontuzjach i uwiecznionego na filmie najebanego jak szpadel i dał mu jeden z wyższych kontraktów na dwa lata. Dlaczego? Pewnie przez to że grał w Rakowie. Tak więc nie odpowiadaj jeśli nie rozumiesz o czym mowa.

@kryształ - tylko widzisz, średni, solidni Polacy się cenią i niekoniecznie chcą brać udział w obecnym eksperymencie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.06.2024 o godz. 13:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując