Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2024, 17:50
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Ale nikt nie tworzy żadnej narracji kolego. Może poza Tobą.

Ja tylko wrzuciłem wypowiedź najlepszego trenera najlepszej drużyny tej ligi, który powiedział, iż ucieszył się że Albert zastąpił Mariusza bo w przeciwnym przypadku miałby trudniejszego konkurenta.

Chłop raczej wie co mówi. Wnioski każdy wyciąga sobie sam. Tabela I ligi póki co pokazuje, że trener mówiący te słowa odjechał Albertowi o 9 punktów w 11 meczach.

Ja to akurat nie mam zdania w tej dyskusji bo o ile Albert jest jaki jest to trudno go porównać do Jopa który praktycznie nie miał okazji się dłużej pokazać.

A linka wrzuciłem bo pamiętam jak iberofile rzuciły się tu na kogoś kto śmiał zasugerować, że Jop ważny jest czy coś w tym stylu.
Raczej nie tyle wie co mówi, bo skąd niby miałby wiedzieć? Co wydaje mu się co mogło by być.

A Ty piszesz że to :

"piękne podsumowanie kilku inteligentnych inaczej iberofilów".

Faktycznie ta Twoja inteligencja jakaś inna.

Rude, od początku mówił o tym, że ceni sobie doświadczenie Jopa, korzysta z jego uwag i podpowiedzi. Antagonizowanie Rude i Jopa może mieć dokładnie taki sam efekt jak antagonizowanie Polaków i Hiszpanów. Czyli naruszenie jedności drużyny. Komu na tym zależy? Dlaczego? To są pytania na które odpowiedź można łatwo znaleźć przeglądając większość tematów na tym forum.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jak któryś z PMSow chwalił Rude po jakimś meczu to były ochy i achy jakiego mamy trenera i jak PMSy mówią prawdę. Jak się wypowiedział jakis PMS inaczej to już źle, wszyscy źli i głupoty gadają typowe kółko wzajemnej adoracji. Tak samo jak udawanie, że Rude jest super bo jest PP a że w I lidze na 7 kolejek przed końcem padły szansę na top 2 to nieważne, to że nam podjeżdżały Arki, Lechie, Katowice - i to oni zrobili wlansie taka robotę jaka się wymagało od Rude - to nieważne. To że Wisła z pucharów to zupełnie inna Wisła już w lidze to nieważne. Rude top i tyle, wszystko inne nieważne.
To, że nam poodjeżdżały jakieś drużyny nie wynika z błędów Rude tylko patologicznego podejścia do swoich obowiązków niektórych naszych piłkarzy. Oraz przekrętów sędziowskich, które czasem kosztowały nas cenne punkty.

Warsztat Rude można oceniać właśnie po meczach w PP, bo tam piłkarze prezentowali się wolicjonalnie tak jak powinni w każdym meczu, a taktyka i pomysł na grę Rude pozwalał im wygrywać z drużynami o teoretycznie większym potencjale.

Teraz czeka nas 6 meczów, które odpowiedzą czy nasi piłkarze potrafią się skoncentrować i zmobilizować, bo jeżeli tak to wygramy wszystko do końca.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.05.2024 o godz. 18:03.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując