Jagul napisał(a):

|
Krzyżanowski został w klubie mimo ofert i przedłużył kontrakt. Myślę, że na papierze tego nie ma ale raczej było słowne zapewnienie ze strony Zaskrońca, że chłopak będzie w pierwszym zespole, dlatego o zsyłce do CLJ czy nawet rezerw nie może być mowy.
|
Nie wiem czy były takie ustalenia, ale rezerwy to najlepsze co może go teraz spotkać. Może tam go nauczą biegać w obronie...
CLJ mija się z celem o tyle że nie ma nic wspólnego z profesjonalnym futbolem bo grasz z równieśnikami. To taka ochronka po której większość młodych futbolistów zalicza czołówkę ze ścianą.
Jaroo1 - jak rzadko kiedy niestety muszę się zgodzić. U nas się nie szkoli młodych piłkarzy, zamiast tego daje się ich do składu i daje minuty które w ogóle ich nie rozwijają. Jakie postępy u nas zrobili Gruszkowski, Plewka, Wachowiak, Starzyński, Duda? Co najwyżej fizyczne. Jak któryś odchodził to wyglądał piłkarsko tak samo albo gorzej niż kiedy zaczynał (przykład Plewki który jedyną dobrą rundę zagrał u Hybali a potem była już równia pochyła).
Podobnie Młyński jak go zobaczyłem w Łęcznej z Arką to wydawał się trochę lepszym piłkarzem niż kiedy grał u nas. Zresztą, oglądając mecze pierwszej ligi widzę że w wielu zespołach chyba lepiej tych młodych prowadzą.