FraMat napisał(a):

Musze to napisać: jesteś inteligentny inaczej, Podobnie jak wolfy.
Frustracja FraMata nie wynikała z tego, że Wisła może nie przegrać, (Jak śmiesz w ogóle coś takiego mi zarzucać?!) ale z tego wszystkiego, co wypunktowałeś powyżej - olewactwa, słabej gry, gry na stojąco, katastrofalnych błędów, braku przygotowania Rude do meczu, braku zmotywowania przez niego piłkarzy, itd.
Szydercze komentarze, które wrzucałem i tu i na SB to właśnie wyraz takiej frustracji.
|
Bardzo mi miło, że ustawiłeś mnie w jednym szeregu z Wolfym, czuję się zaszczycony.
Gdyby nie Twoje występy czy raczej szarże na innych użytkowników na SB podczas pucharowego meczu z Piastem, może byłyby osoby, które kupiłyby tą Twoją oficjalną wersję powodów frustracji, ale na Twoje nieszczęście tamta Twoja akcja miała miejsce, mleko się wylało.
Oczywiście możesz również próbować przekonywać, że i wtedy obrażałeś użytkowników i byłeś zdenerwowany, bo wynikało to z obserwowanego "olewactwa, słabej gry, gry na stojąco, katastrofalnych błędów, braku przygotowania Rude do meczu, braku zmotywowania przez niego piłkarzy" - albo, że to wszystko przez Wolfiego, który Cię wcześniej zaczepiał - ale jeśli myślisz, że ktoś to kupi, to nawet Koaliczek jednak jest mądrzejszy od Ciebie.