Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2024, 15:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Musze to napisać: jesteś inteligentny inaczej, Podobnie jak wolfy.
Frustracja FraMata nie wynikała z tego, że Wisła może nie przegrać, (Jak śmiesz w ogóle coś takiego mi zarzucać?!) ale z tego wszystkiego, co wypunktowałeś powyżej - olewactwa, słabej gry, gry na stojąco, katastrofalnych błędów, braku przygotowania Rude do meczu, braku zmotywowania przez niego piłkarzy, itd.
Szydercze komentarze, które wrzucałem i tu i na SB to właśnie wyraz takiej frustracji.
Bardzo mi miło, że ustawiłeś mnie w jednym szeregu z Wolfym, czuję się zaszczycony.

Gdyby nie Twoje występy czy raczej szarże na innych użytkowników na SB podczas pucharowego meczu z Piastem, może byłyby osoby, które kupiłyby tą Twoją oficjalną wersję powodów frustracji, ale na Twoje nieszczęście tamta Twoja akcja miała miejsce, mleko się wylało.

Oczywiście możesz również próbować przekonywać, że i wtedy obrażałeś użytkowników i byłeś zdenerwowany, bo wynikało to z obserwowanego "olewactwa, słabej gry, gry na stojąco, katastrofalnych błędów, braku przygotowania Rude do meczu, braku zmotywowania przez niego piłkarzy" - albo, że to wszystko przez Wolfiego, który Cię wcześniej zaczepiał - ale jeśli myślisz, że ktoś to kupi, to nawet Koaliczek jednak jest mądrzejszy od Ciebie.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując