Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2024, 14:01
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Bawi mnie, bo jak się wynik w miarę zgadzał to byłeś wyszczekany, a teraz sobie gębę wycierasz miłością do klubu

Widzę, że generalnie z Polakami w Wiśle masz problem ale jedno przejąłeś od nich szybko - syndrom oblężonej twierdzy
Bawi mnie, że Twoim argumentem przeciwko mnie ma być moja miłość do klubu. Widać, kto tu na forum jest Twoim mentorem.

Dopingowanie Koaliczka by coś napisał na SB, bo przegrywa starcie ze mną też jest zabawne.

Ale najbardziej bawi mnie, że uważasz, iż to ja mam problem z polskimi zawodnikami takimi jak Krzyżanowski, Szot, czy Uryga, a nie Wisła, regularnie tracąca przez ich popisy punkty.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując