Wyświetl pojedynczy post
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2024, 11:58
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Stalo to sie kolego lata temu, obecnie to jest ostatnia prosta i no jakby Ci to wyjaśnić nie mamy na teraz zbyt dużo innych opcji.

To ile hejtu się wylewa po 2 kolejkach to jest niesamowite. To musi być ta sama gwardia która jebała po Bednarzu, która wpierała jacy fajni są ci działacze ktorzy obecnie mają uciete nazwiska.

To co jest w klubie teraz to pokłosie tamtych czasów a że za ratowanie wzieli się tacy co o ratowaniu mają male pojęcie (zaznaczam że nikt inny tego nie chcial brać) i mimo wszystko małe portfele to mamy to co mamy.

Co do trenera to błędem bylo zostawienie Sobola na runde jesienną, to czy Rude awansuje to jest ciągle sprawa otwarta, jeszcze raz Wisla jako klub nie ma obecnie innej opcji i ja trzymam kciuki bo w przypadku braku wyniku to chyba gasimy światło.

I tak całkiem szczerze to widziałem w tych 2 meczach Rudego więcej elastyczności taktycznej i reagowania na to co się dzieje na boisku niz w ciągu 2 lat panowania Radka "ja wiem dużo o taktyce" Sobolewskiego.
Ja bym dodał do tego jeszcze jak ta cała ekipa zaciekle broniła 07 po solidnym laniu Ba próbowali przekonywać że w sumie graliśmy dobrze
Odpowiedz cytując