Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2024, 10:53
To, że Twoim zdaniem to jest jakaś nagonka i szkodzenie Wiśle, to jest tylko Twoje zdanie.
A co chcesz osiągnąć mówieniem źle o PMS i promowaniem Hiszpanów? Też mam wymyślac, że chcesz zniszczyć polską piłkę i masz jakiś interes w tym aby Hiszpanów tu promować?

Generalnie gardzę sposobem zarządzania Wisłą przez Królewskiego, jego kłamstwami, bajkami, krętactwem więc o tym mówię.
I odwrotnie do Ciebie, uważam, że obecnie jest od grabarzem Wisły, że z nim kierunek jest tylko jeden czyli szybszy lub wolniejszy rozkład klubu.

A w Rude jako trenera po prostu nie wierzę, bo dla mnie to żaden magik, który tu zdziała cuda w 15 meczach - a kogoś takiego teraz potrzebujemy. W większy rozwój Wisły z nim też nie wierzę, bo tego jeden człowiek nie zrobi, trzeba całego sztabu i tym bardziej jeśli on lubi pracę, działanie to w takim syfie jaki stworzył Królewski się nie odnajdzie, on się jedynie w....i na to, będzie to samo co z Hyballą, który chciał pracować chyba jako jedyny w tym klubie, a jeszcze jak zobaczył z jakimi debilami z zarządu ma do czynienia, to tym bardziej go ....ica brała.

Mogę mieć swoją opinię i mówić co chcę czy mi zabronisz?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując