Jaroo1 napisał(a):

|
poziom odklejenia jest konkretny. Czy u ciebie czy i drozda i Markusa.
|
A propos odklejenia, podsumujmy Twoje:
- Dyrektor sportowy taki jak Kiko musi mieć nad sobą niańkę, jakąś zwierzchność, która może wetować jego ruchy. Dostałeś AL - cholera też źle. Sam chcesz to niańką zostać?

- PMŚ może być wartościowa i generalnie stanowi lepsze rozwiązanie niż zachodnia (a przynajmniej dla takich klubów jak Wisła), bo na zachodzie nie trenują szkoleniowcy pochodzący z innych krajów niż rodzime za wyjątkiem Portugalii, Hiszpanii i Włoch.

- Rude to nie jest trener, tylko analityk, który dotychczas jedynie przegrywał i którego zatrudnienie będzie strzałem w kolano. Wiesz o tym jeszcze zanim odbył pierwszy trening i powiedział pierwsze dzień dobry.

- Królewski to fatalny właściciel klubu, podejmujący niemalże wyłącznie złe decyzje i kompromitujący Wisłę. prawie nigdy nie mówi prawdy, nie ma sensownej idei, żyje w sferze utopii etc. Naprawdę czekam, aż napiszesz, że Kiko zatrudniły krasnoludki, a nie on, nie zdziwiłoby mnie to.

To, że robi błędy: zgoda, tego akurat nikt nie neguje.
- Odklejeni są wszyscy poza Tobą i czasem zgadzającym się z Tobą Koalikiem.

A przynajmniej ci, którzy mają inne zdanie i nie kupują Twoich bajek i absurdów.
Wiele spraw pominąłem, bo to nie wszystko w temacie, kto tu jest naprawdę odklejony, ale nie chce mi się już dalej wyliczać absurdów którymi nas raczyłeś w ostatnich tygodniach. Szkoda czasu.