Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2023, 09:43
Markus napisał(a):Wyświetl post
I skomentuj jak to się mogło stać, że ci solidni polscy pierwszoligowcy w postaci Olejarki i Sobczaka, którzy w pełni spełniają Twoje kryteria bycia tą rzekomo lepszą polską opcją w polityce kadrowej, przegrali rywalizację z tymi według Twojej retoryki będącymi gorszym rozwiązaniem Hiszpanami? Czary jakieś?

Ciekawe czy dotrwa do fragmentu, w którym Królewski opowiada o świetnych kontaktach Kiko na przykład w Gironie i ile na tym możemy zyskać. Jak On przeżyje, że Wisła cały czas ma realnie dostęp do ciekawszych i lepszych opcji niż Ci polscy pierwszoligowcy, o których tak walczy, by byli uprzywilejowani? Żaden Hiszpan, nawet tylko luźno powiązany z Gironą, nie może zabierać tym Polakom miejsca w Wiśle!
Nawet nie udajesz że zrozumiałeś moja ironia z Carbo.

To tylko miało obsmiac statystyki które wcześniej przytaczałes oceniając zawodnika tylko na podstawie bramek/asyst.

Gdzieś napisałem ze Ojejarka spełniał wszystkie kryteria Polaka idealnego? Pokaż cytat.

Sobczak tak, jak opcja rezerwowa. I nikt tu nie pisał że ma wygrać rywalizację z Rodado. Pokaż innego rezerwowego w tej lidze który ma lepsze dokonania dla swojej drużyny w tej rundzie.

Fajnie że po tak długiej dyskusji nie rozrozniasz masowego stawiania na Hiszpanów, od wyciągania najlepszych kąsków z niższych lig hiszpańskich (które akceptuje i zawsze akceptowałem). Pod warunkiem że przestaniemy olewac inne rynki, w tym polski i zaczniemy tworzyć jakieś fundamenty a nie bukowac na Balice po 10 biletów w obie strony co okno. Zapychanie nimi ławki rezerwowych czy trybun też się mija kompletnie z celem.

Na szczęście Królewski zapowiada w koncu mało zmian.

I nie mów mi zawsze trzeba podjac ryzyko żeby spróbować, bo taki Ratón pod zadnym względem się nie bronił. Ani przed transferem ani po.

@wolfy I tak obejrzałem do końca. Również fragment o tym że poza weryfikacja Kiko zacznie realnie funkcjonować akceptacja przez ich wewnętrzne systemu.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.12.2023 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując