Nawet nie udajesz że zrozumiałeś moja ironia z Carbo.
To tylko miało obsmiac statystyki które wcześniej przytaczałes oceniając zawodnika tylko na podstawie bramek/asyst.
Gdzieś napisałem ze Ojejarka spełniał wszystkie kryteria Polaka idealnego? Pokaż cytat.
Sobczak tak, jak opcja rezerwowa. I nikt tu nie pisał że ma wygrać rywalizację z Rodado. Pokaż innego rezerwowego w tej lidze który ma lepsze dokonania dla swojej drużyny w tej rundzie.
Fajnie że po tak długiej dyskusji nie rozrozniasz masowego stawiania na Hiszpanów, od wyciągania najlepszych kąsków z niższych lig hiszpańskich (które akceptuje i zawsze akceptowałem). Pod warunkiem że przestaniemy olewac inne rynki, w tym polski i zaczniemy tworzyć jakieś fundamenty a nie bukowac na Balice po 10 biletów w obie strony co okno. Zapychanie nimi ławki rezerwowych czy trybun też się mija kompletnie z celem.
Na szczęście Królewski zapowiada w koncu mało zmian.
I nie mów mi zawsze trzeba podjac ryzyko żeby spróbować, bo taki Ratón pod zadnym względem się nie bronił. Ani przed transferem ani po.
@wolfy I tak obejrzałem do końca. Również fragment o tym że poza weryfikacja Kiko zacznie realnie funkcjonować akceptacja przez ich wewnętrzne systemu.