Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2023, 12:45
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Płacze, bzdety, narzekania, a teraz sytuacja Wisły :
(...)

-----------------------------------------------------

Wnioski?

Na początku sezonu w większości lig europejskich tylko 2 drużyny wśród ligowych przedsezonowych faworytów mogą się cieszyć z pozycji lidera. Są to Real i Milan. Cała reszta dopiero się rozpędza. Część zawiedzie, część osiągnie sukces. Typowanie wyników na tym etapie sezonu jest jak wróżenie z fusów. Rozpierdziela mnie, że większość forum to uskutecznia z taką zapalczywością. Generalnie aż odechciewa się tu wchodzić. Z tej strony gostek szykuje sznur, tutaj inny ostrzy noże, tamten napuszcza wody do wanny i podłącza suszarkę.... no ja pierdzielę.

Lodu ludzie.

Sezon się ledwie zaczął i równie dobrze możemy zakończyć rundę w czubie jak i na pozycjach 9-10.

Po takim meczu wyczytywać takie pie.rdololo jest po prostu śmieszne. Po co w ogóle z Wami wymieniać się opiniami, jak ja z góry wiem co będzie pisał x, y czy z - bo napisze to samo niezależnie od wyniku. Było źle. Jest gorzej. Będzie tragicznie....

Bramki to tam padły bo to tamto przypadkiem im 6 wepchnęliśmy, bo się na piłce obrońcy potykali.... A przeciwnik sumiennie na dwie bramki zapracował, bo miał prawdziwego trenera

Płakać jak tu to mają powody kibice Podbeskidzia..... nie nasi. Im też marzył się awans w tym sezonie, a okupują przedostatnie miejsce w lidze.
Proponuję skopiować i wklejać po każdym wygranym

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ty też jesteś dość przewidywalny. Wynik się nie zgadza i wjeżdża narracja o pechu
Może tym razem pecha miał Znicz
Jak zatonął Kursk to znajomym życzyło się "szczęścia, bo ci na Kursku byli zdrowi ale go nie mieli".
Jak Sobol na "szczęściu" zrobi awans to wkleję sobie jego zdjęcie do awatara ... na jakiś czas.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując