wolfy napisał(a):

O to chodzi że nie wiesz czy nie nadaje się 90%, 80% czy 30-ci. Po prostu tak sobie .......isz bez argumentów.
"Wyjebać ich wszystkich" to nie jest opinia ani pogląd tylko oszołomstwo.
Wymiana Brzęczka na Sobolewskiego nie zadziałała z tych samych względów dla których nie zadziała wymiana Sobolewskiego na Zająca. Musi przyjść trener z warsztatem, a nie były pilkarz bez żadnych sukcesów w trenerce.
|
Jak bez argumentów? Jak przez parę stron swoje wypowiedzi argumentuje.
Proszę jeden z argumentów
"Nie wiem jak można bronić jakiekolwiek pracownika Wisły w sytuacji, gdy przez długi czas na czele stał Dawid Błaszczykowski znany z tego, że jak brat poprosił to podwiózł jego kolegę na mecz. Gość o żadnych kwalifikacjach, dobierał sobie współpracowników, a następnie oni kolejnych... To co przeciętny kibic mógł zobaczyć przez ostatnie lata to śmiech na sali, zatem wole sobie nie wyobrażać jak wyglądają działy "mniej widoczne". Prezesem klubu zostaje gość znany z tego, że jest bratem właściciela, który również za dużych kompetencji nie ma chyba, że zdobycie Mistrza Niemiec kwalifikujemy do potrzebnych kompetencji do prowadzenia klubu piłkarskiego. Wiele razy już było pisane... wszyscy, którzy mieli umiejętności i doświadczenie zostali pogonieni. Zatem na pewno te niższe szczeble w klubie są już zapełnione samymi profesjonalistami, po prostu u góry mamy amatorów."
Jeżeli u góry rządzi amator to mam prawo wnioskować, że zapewne z powodu braku doświadczenia dobrał sobie marnych współpracowników. Gdy do tego słyszę, że catering prowadzi nowopowstała firma, gdzie szefem jest kuzyn Brzęczka, gdzie w akademii wybiera się jakiś kolegów z Częstochowy to wybacz, ale stwierdzenie "wyjebać ich wszystkich" jak najbardziej jest bliższe rzeczywistości niż "nie szalejmy, pewnie tego czy tamtego trzeba zwolnić, ale ogólnie bez rewolucji, przecież Ci ludzie na pewno się nadają" i błagam, nie odnoś się do tego, że mi catering na meczu przeszkadza, dlatego pierwsza drużyna nie awansowała. To wszystko co się dzieje wokół pokazuje kto w naszym klubie pracuje. Tak jak pisałem przed chwilą, dzisiaj dział marketingu zabłyszczał.