Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2023, 23:53
Ja już po spadku od razu napisałem:

Wszyscy won.

Miałem rację.

Teraz pytanie powinno dotyczyć tego, kiedy Wisła będzie wystawiona na sprzedaż i kiedy ta banda odejdzie z Wisły.

Zmiana trenera nic nie da, bo to nie Sobolewski sprowadził tego hiszpańskiego szrotu.

Tu powinien być nacisk na Królewicza, Kubusia i resztę, aby oddali klub w trybie natychmiastowym.

Napiszę tak:

Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że to obecni wizjonerzy są jeszcze gorsi od Sarapaty i jej drużyny.

To nie za czasów Marzenki nastąpił spadek i brak awansu, a straty finansowe chyba są większe z powodu kilkudziesięciu nietrafionych transferów zagranicznych (głównie zaciąg z lata 2020 i 2021 r.), z powodu spadku, braku awansu, itp.

Królewiczowi bardzo zależy na lansie, na gwiazdorzeniu, a fakty są takie, że kolega z branży Świerczewski w ciszy potrafił z lokalnego klubiku zbudować drużynę, która realnie może awansować do LM, a i tak w ostatnich latach osiąga nieosiągalne dla Wisły rezultaty.

Królewicz swojego czasu pouczał Filipiaka.

Pomijając tematy pozasportowe, Cracovia w ostatnich latach osiąga nieosiągalne dla Wisły wyniki.

Na pięć pełnych sezonów: Cracovia w czterech była i będzie lepsza, w jednym była minimalnie gorsza.

Za Cupiała nie do pomyślenia.

Od lat piszę o braku resetu.

Ja już wiosną 2019 r. domagałem się pełnego resetu.

Byłem strasznie atakowany przez różnych sociosów, różnych spadów z czasów minionych, itp.

Kto miał rację?

Tu wszyscy powinni odejść.

Należy zbudować nową Wisłę.

Innej drogi nie ma.

Dawidek obiecał puchary na konferencji z agentem Putina z Pcimia.

Gdzie te puchary?

Te Królewicze, Biletusie, Jażdżyny, Władeczki - Maliniaki, TS-y, sociosy, pseudolegendy, rodziny, kochanki, różne spady, różni dziedzice powinni odejść z Wisły.

Tak samo jak ta hiszpańska pokraka z pastwisk.

Tak się kończy fałszywe odnowienie.

Ale to już pisałem wiosną 2019 r.

Kiedy zamiast o delegalizacji TS-u pisaliście o obronie dziedzictwa TS-u.

To widzimy.

Kto miał rację.

Ja.

Dziękuję.

Myślenie rodem z kościoła zwyciężyło.

Tam przenoszą zbrodniarzy z parafii na parafię.

Nikogo nie karząc.

Tu w Wiśle zastosowano identyczną politykę:

Zmiana nazwy i jedziemy dalej tak samo.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.08.2023 o godz. 11:06.
Odpowiedz cytując