|
Ja już po spadku od razu napisałem:
Wszyscy won.
Miałem rację.
Teraz pytanie powinno dotyczyć tego, kiedy Wisła będzie wystawiona na sprzedaż i kiedy ta banda odejdzie z Wisły.
Zmiana trenera nic nie da, bo to nie Sobolewski sprowadził tego hiszpańskiego szrotu.
Tu powinien być nacisk na Królewicza, Kubusia i resztę, aby oddali klub w trybie natychmiastowym.
Napiszę tak:
Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że to obecni wizjonerzy są jeszcze gorsi od Sarapaty i jej drużyny.
To nie za czasów Marzenki nastąpił spadek i brak awansu, a straty finansowe chyba są większe z powodu kilkudziesięciu nietrafionych transferów zagranicznych (głównie zaciąg z lata 2020 i 2021 r.), z powodu spadku, braku awansu, itp.
Królewiczowi bardzo zależy na lansie, na gwiazdorzeniu, a fakty są takie, że kolega z branży Świerczewski w ciszy potrafił z lokalnego klubiku zbudować drużynę, która realnie może awansować do LM, a i tak w ostatnich latach osiąga nieosiągalne dla Wisły rezultaty.
Królewicz swojego czasu pouczał Filipiaka.
Pomijając tematy pozasportowe, Cracovia w ostatnich latach osiąga nieosiągalne dla Wisły wyniki.
Na pięć pełnych sezonów: Cracovia w czterech była i będzie lepsza, w jednym była minimalnie gorsza.
Za Cupiała nie do pomyślenia.
Od lat piszę o braku resetu.
Ja już wiosną 2019 r. domagałem się pełnego resetu.
Byłem strasznie atakowany przez różnych sociosów, różnych spadów z czasów minionych, itp.
Kto miał rację?
Tu wszyscy powinni odejść.
Należy zbudować nową Wisłę.
Innej drogi nie ma.
Dawidek obiecał puchary na konferencji z agentem Putina z Pcimia.
Gdzie te puchary?
Te Królewicze, Biletusie, Jażdżyny, Władeczki - Maliniaki, TS-y, sociosy, pseudolegendy, rodziny, kochanki, różne spady, różni dziedzice powinni odejść z Wisły.
Tak samo jak ta hiszpańska pokraka z pastwisk.
Tak się kończy fałszywe odnowienie.
Ale to już pisałem wiosną 2019 r.
Kiedy zamiast o delegalizacji TS-u pisaliście o obronie dziedzictwa TS-u.
To widzimy.
Kto miał rację.
Ja.
Dziękuję.
Myślenie rodem z kościoła zwyciężyło.
Tam przenoszą zbrodniarzy z parafii na parafię.
Nikogo nie karząc.
Tu w Wiśle zastosowano identyczną politykę:
Zmiana nazwy i jedziemy dalej tak samo.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.08.2023 o godz. 11:06.
|