skarabeus napisał(a):

Podbijam.
Też jestem ciekaw co Piknik i Obserwator mają do powiedzenia na temat tego bełkotu
|
Niestety nie mogę sobie pozwolić na komentarze. Nawet tam gdzie bardzo bym chciał. A proszę mi wierzyć, że trzeba bardzo mocno nad sobą pracować, żeby na bieżąco nie komentować tych wszystkich półprawd, manipulacji i pomówień. Mimo wszystko się staram i komentuję tylko wyjątkowo podłe oszczerstwa (jak to, że intencjonalnie szkodziłem wiślackim dzieciakom) lub wyjątkowe szkodliwe tezy (jak to, że zmiana polityki finansowej klubu miałaby dawniej czy będzie miała w przyszłości pociągać za sobą jakieś gwałtowne i nieodwracalne cięcia).
Na forum moja wypowiedź znajduje się w jakimś kontekście, często wynika z wielomiesięcznej dyskusji i danego posta rozumieją Ci, którzy w niej uczestniczą. Mój poprzedni wpis został jednak z tej dyskusji wycięty i wrzucony w inne miejsca. Wiele osób odebrało go jako nagły i niczym nie spowodowany atak na klub, a to nie było moją intencją. O ile na Twitterze obrzucono mnie już wszystkim czym można i kolejne "uprzejmości" mojego samopoczucia za bardzo już nie zmienią, o tyle taka wrzutka na zamkniętą grupę Socios narobiła sporo szkody. Nie mogę niestety założyć, że osoby które bez mojej zgody przeklejały tamten wpis w innych miejscach zrozumieją, że tak się w kulturalnym towarzystwie nie robi (mimo dopisku na końcu posta).
Także przepraszam, ale tym razem nie odpowiem.
Pozdrawiam,
TJ
Uwaga: ten wpis jest przeznaczony do publikacji wyłącznie na forum dyskusyjnym forumwisly.pl