Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2023, 11:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
@FraMat - jesteś odklejony. Żeby tak popłynąć po sparingu to trzeba być desperatem.
- Duda zaliczył asystę w sparingu! Jak doliczymy te z ligi i z PP to będzie ich już miał aż trzy! Co za grajcar!
- Rodado akurat zawsze broniłem, ale to sparing. Inna agresja i intensywność, zerowa presja. Inaczej się gra jak co chwila ktpś cię skrobie po achillesach albo wprost łapie wpól i wywraca.

Widzę że strasznie chcesz udowodnić że jednak miałeś rację, tyle że tamten sezon już się skończył. Na papierze mamy słabszy skład niż wiosną ale lepszy niż jesienią. No i tego samego nędznego trenera. Ale sam fakt że w obronie być może nie będzie takiego sabotażu jak za czasów Colleya i Wachowiaka może wystarczy na awans. Może. To będzie zupełnie inna liga.

Wygraliśmy sparing, ładne gole padły, a Ty znowu straciłeś okazję żeby siedzieć cicho.
Hopie... ty umiesz czytać w ogóle ze zrozumieniem?
Zadałem, bodaj trzy pytania:
- o poziom gry Rodado w sparingu (w kontekście braku Fernandeza, z którego czyniono tu Boga, że niby bez niego jesteśmy w d...)
- o poziom gry Dudy w sparingu (z którego wyśmiewano się, że nie nadaje się do pierwszego składu),
- o poziom gry Goku w sparingu (w kontekście zastąpienia Fernandeza, z którego czyniono tu Boga, że niby bez niego jesteśmy w d...)

No, ale rozumiem, że nadal odzywa się asperger:

Cytat:
Problemy z rozumieniem mowy, sarkazmu, ironii, literalne rozumienie metafor są częstym problemem utrudniającym socjalizację. Ludzie cierpiący na zespół Aspergera często odzywają się niestosownie do sytuacji, [...]. Problemem jest też dosłowne rozumienie języka – kłopoty z tym związane mają głównie dzieci, ale zdarza się to także u dorosłych.

U dzieci z zespołem Asperdera wyraźne są problemy z dostosowaniem własnych zachowań społecznych do konkretnych osób, miejsc i sytuacji, przejawiana przez nie niezwykła trudność w uczeniu się norm społecznych oraz opór wobec zewnętrznych oddziaływań wychowawczych. Widoczna jest mała towarzyskość wobec rówieśników względnie nieodpowiednie zachowanie się (np. oziębłość, sztywność, egocentryzm, nienaturalność, ekscentryczność).
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując