Temat
:
Polityka transferowa Wisły
Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member
Od: 01.2009
#
92184
03.07.2023, 22:23
s1mone
napisał(a):
Choooj tam centrymetry.... Nie same centymetry grają.
Popatrzcie ile my ogólnie bramek straciliśmy na wiosnę. Grając ultra ofensywną piłkę potrafiliśmy kręcić przyzwoity bilans w defensywie. Może i Moltenis i Łasicki to nie są jakieś wieżowce, ale za to bardzo dobrze zabezpieczają nam tyły grając praktycznie na linii połowy boiska. Jest to możliwe głównie dzięki szybkości Francuza. O ile mnie mocno wkurzył tym, że się wypierdzielił to i tak zagrał moim zdaniem rewelacyjną rundę... Ile on kontr kasował w zarodku, zanim się mogły zawiązać to widział tylko ten co dokładnie czyta grę... Do tego parę ważnych goli w ofensywie. Moim zdaniem Francuz powinien zostać i Francuz powinien grać! Jeśli już kogoś wymieniać to Łasickiego... ale facet na 1 ligę jest wystarczająco dobry, nie ma co cudować. Te forumowe płacze to pokłosie rozczarowania odpadnięciem z barażu... A jeśli naszym z Puszczą wyszły by ze 2 strzały życia, a Puszcza coś pokiksowała przy wykończeniu to by teraz zachwyty leciały jaki mam wspaniały skład i obronę w sam raz na ekstraklasę.........
Moim zdaniem my nie mieliśmy problemów w tej rundzie z obroną.
Nie mieliśmy też z pomocą, ani atakiem.
Mieliśmy w tej rundzie problemy z zeszłą rundą
Po prostu wpadło za mało punktów.
Baraż to baraż, dochodzi presja, jeden mecz i to jest loteria.
Utrzymajmy sposób gry i punktowania z poprzedniej rundy, nawet brońmy podobnie - a będę spokojny.
Mocne +1. Wiadomo, że są rzeczy do poprawy, ale runda wiosenna poza tym, że tchnęła sporo nadziei, dostarczyła też trochę materiału do analizy. I transfery zdają się pokazywać, że kilka "luk" dostrzeżono.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
speedfashion
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do speedfashion
Znajdź inne posty napisane przez speedfashion