|
Ja się tak ostatnio zacząłem zastanawiać, czy przypadkiem Ci nasi nowy właściciele w sensie od 2019 roku nie są ch.uja warci?
Jakie było zadłużenie Wisły, gdy WSH wynosiło kasę w reklamówkach? Podobno wtedy sytuacja finansowa była tragiczna itd. Zatem pytanie ile teraz wynosi zadłużenie? Czy to nie jest przypadkiem tak, że te zadłużenie niewiele się zmieniło? Nadal jest chujnia, czyli minęły 4 lata jedyna rzecz jaka się przez ten czas zmieniła to gramy 1 lidze? No bo szłoby przeboleć tą 1 ligę, gdyby chociaż konkretnie dług był spłacony, a tutaj dług jaki był taki jest tylko myk pyk jesteśmy z długiem w 1 lidze.
Ja rozumiem, że nie ustawiają się po nas tłumy chętnych do prowadzenia klubu, że właściciele dają swój hajs by łatać dziurę finansową, ale czy hm... to nie oni zajebali, zatem niech oni wyskakują ze swojej kasy?
Jak w firmie jest chu.jnia kasa się nie spina to kto zasypuję dziurę? Szef co nie?
Mi się wydaje, że robimy błąd cały czas nosząc tych ludzi na rękach. Najpierw JB, a teraz JK. Dlaczego nikt głośnio nie powie, że zrobił nas po prostu w chu.ja z tym inwestorem i że nie powinien tak z nami pogrywać?! Skoro była to tajemnica to czemu jak jakiś dzieciak co wytrzymać nie potrafi sam idzie do mediów i o nim mówi? Nie my lepiej się spuszczajmy jaki to on zajebisty bo wziął odpowiedzialność na siebie i postanowił dać wolną rękę gościowi, którego sprowadzili na nasz polski rynek WSH.
Jeszcze chwilę i pomyślę, że WSH lepiej zarządzali klubem niż ratownicy, a polegli tylko dlatego, że zaczęli wynosić za dużo hajsu z klubu. Bo czy stwierdzenie, że bazujemy obecnie na gościu (Kiko), którego odkryło WSH jest nieprawdziwe?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]
22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
|