Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2023, 09:02
RAF napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się że Wujo miał Wisłę o wiele słabszą personalnie niż Sobolewski ma obecnie. Ja bym Sobolewskiego nie określił słabym trenerem ale bardzo, bardzo słabym trenerem. Ktoś napisał że danie odpoczynku Jamesowi nadaje się na zwolnienie dyscyplinarne i ja się z tym w pełni zgadzam. Nie ma innego wytłumaczenia jak zlekceważenie przeciwnika co samo dyskwalifikuje go jako trenera. Bo jak zawodnicy widzą że jeden z asów odpoczywa bo i tak damy radę to poziom mobilizacji drastycznie sam spada. Za samo to powinien wylecieć na zbity pysk.
Ci sami kibice co piszą o zwolnieniu dyscyplinarnym pisali przed wieloma meczami u siebie że warto się "wykartkowac" jednego czy drugiego zawodnika, czyli świadomie nie grać danym zawodnikiem.

Albo jak łatwo pisało się "po co Sobolewski wystawił Mule z TBB, przecież jest po kontuzji" ale Igbekeme po kontuzji to można już wystawiać?

Sobol jest często chaotyczny i niekonsekwentny, ale nie mówcie że kibice są inni. No może jeszcze bardziej niekonsekwentni i emocjonalni. Ale w odróżnieniu od trenera nie wiedzą nawet 5% tego co dzieje się w szatni oraz ich odpowiedzialność za swoje slowa jest zerowa. Sobol nadstawia głowę i karierę, więc uważam że nie podejmuje decyzji "od tak".

To czy jest najlepsza osoba w obecnym miejscu dla Wisły jest już innym rozwazaniem. Gramy do końca i po sezonie niech mądre głowy decydują.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 30.05.2023 o godz. 09:06.
Odpowiedz cytując