Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2022, 10:59
Cytat:
Jeśli zarzucasz komuś kłamstwo to wypada również zweryfikować informacje, by samemu nie wyjść na kłamcę.
Mówiąc o nim kłamca mam na myśli tę informację z sierpnia:
Cytat:
Prezes Wisły W. Nowak: mam 3,75 procent udziałów. Są ubytki w budżecie. We wrześniu spotkamy się z właścicielami i jeśli ktoś nie będzie chciał się angażować dalej, aby zasypać lukę, to ja i mój wspólnik jesteśmy gotowi odkupić udziały.
A w ostatnim wywiadzie mówił, że więcej nie są w stanie dokładać bo są młodą firmą i jest kryzys. Gościu gada aby gadać, nie wiem co mówi.

I przy okazji kolejny klops z wywiadu z sierpnia:

Cytat:
Zarabiamy na meczach, ale chcemy zarabiać więcej przy obecnej frekwencji i stale ją zwiększyć. Chcemy iść małymi krokami, na razie zadowoli mnie 20 tysięcy widzów.
No tak, 20 tys, nawet jak na realia ekstraklasowe to jest przecież wynik jeden z najlepszych w historii jak nie najlepszy. Już mi się nie chce patrzeć dokładnie ale takie liczby to sobie może Amica wyciągnąć podbijając frekwencje zapełnieniem stadionu 40 tys ludzi na meczu z Legią.
Gościu po prostu nie zna realiów piłki, kibicowania a co za tym idzie prezesowania. A powiedzieć, że to chcę zrobić, to zrobię itp to może każdy.
A na koniec, tak realnie a nie z pobożnych życzeń się okazuje, że transferów obiecanych nie ma, pół kadry kontuzjowana, plan z Jurkiem nie wypalił, na innego trenera niż Sobol nas nie stać, 10 mln brakuje w budżecie mimo, że frekwencja wyższa niż zakładana itp a miejsce w lidze 11.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując