Wyświetl pojedynczy post
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2022, 19:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Dwa remisy i zwycięstwo? Jesteś pewny że nie będzie wszystko w dupę? Może jeszcze się zastanów...

Przy takich "kibicach" - po co nam Cracovia?

Oczywiście, taka seria wyników jest dramatycznie mało prawdopodobna (nie chodzi mi nawet o konkretne mecze - autorowi chyba też, trzeba by było poczytać o rywalach Wisły, przeanalizować ich mecze, aktualny skład i formę, a tu przecież chodziło o postawienie kloca - tylko proporcje zwycięstw/remisów/porażek), zwłaszcza w lidze tak wyrównanej jak F1L, ale rozumiem że kolega zada nam wszystkim kłam i obstawił już kupon za jakąś sensowną kwotę. Zysk będzie bardzo duży, to pewne.

Jakiś skan kuponu, czy jednak mamy do czynienia z internetowym impotentem który chciałby napluć w twarz Brzęczkowi ale może tylko pisać w internecie, do tego raczej bez sensu?

Kto da więcej? Gdzie KOALIK?
....a chłopie nie ośmieszaj się, wyloguj się czasami z internetu i wyjdź z domu...

Nazywasz mnie "kibicem" choć nic złego o klubie nie napisałem. Napisałem co uważam na temat obecnej sytuacji, wyraziłem swoją opinię że nie będzie zmiany trenera pokazując przykładowy schemat wyników? Mam z tego tytułu wyciąć nerkę i stawiać na moje typy, które nawet nie są typami?
Chcesz czytać o rywalach żeby ocenić ich mecze, przeanalizować składy, taktyki itp? To sobie ....a czytaj bo nikt Ci tego nie zabrania.
Nazywasz mój post "postawieniem kloca" choć patrząc na Twoją obecność na forum, wysrywanie postów średnio co parę godzin pod każdym możliwym tematem, nazywając wszystkich którzy się nie zgadzają z Twoim prostym myśleniem idiotami.
Jesteś taki pewny, że się mylę z wynikami? To sam postaw kontrę (o ile wiesz co to znaczy) na moje typy i wrzuć jakiś skan? Taki cwaniak jesteś a jedynie co robisz to kłapiesz mordą na forum pokazując wszem i wobec jako to jesteś ważny i super, bo myślisz że masz coś do powiedzenia a sam srasz gówno-postami na forum.
Czy napisałem coś o tym co zrobił bym Brzęczkowi gdybym go spotkał? NIE
Czy napisałem cokolwiek na temat jego warsztatu trenerskiego? NIE!
Czy napisałem że jest taki, sraki czy owaki? NIE

80% forum krytykuje Brzęczka (imho słusznie), ale to nie tylko trener jest odpowiedzialny za taki stan rzeczy w pełni, ponieważ zawodzą również zawodnicy, sztab odpowiadający za przygotowanie motoryczne i techniczne oraz właściciele.
Jak sądzisz że krytykuję trenera za samo to że w ogóle jest w klubie i istnieje to się mylisz. No ale może jednak lubisz tak wchodzić co poniektórym w dupę żeby tylko mieć więcej jakichś przywilejów dla siebie lub żeby być lepiej ustawionym gdzieś w jakiejś hierarchii?
Jak to jest? Może powiesz dlaczego uważasz że trener jest super, właścicieli lepszych w tym kraju nie ma, a zawodnicy grają zajebiście tylko im nie wychodzi?

Już kiedyś Cię podsumowałem z tym zachowaniem na poziomie obrażonego ośmiolatka, któremu sięzabrało kredki z kolorowanką, no ale widzę że dalej twardogłowie po Twojej stronie...
No a jak uważasz że jesteś taki super przypierdalając się do każdego co wyrazi swoją opinię z którą Ty się nie zgadzasz to uważaj... JESTEŚ W BŁĘDZIE.
Odpowiedz cytując