Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2022, 18:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Dwa remisy i zwycięstwo? Jesteś pewny że nie będzie wszystko w dupę? Może jeszcze się zastanów...

Przy takich "kibicach" - po co nam Cracovia?

Oczywiście, taka seria wyników jest dramatycznie mało prawdopodobna (nie chodzi mi nawet o konkretne mecze - autorowi chyba też, trzeba by było poczytać o rywalach Wisły, przeanalizować ich mecze, aktualny skład i formę, a tu przecież chodziło o postawienie kloca - tylko proporcje zwycięstw/remisów/porażek), zwłaszcza w lidze tak wyrównanej jak F1L, ale rozumiem że kolega zada nam wszystkim kłam i obstawił już kupon za jakąś sensowną kwotę. Zysk będzie bardzo duży, to pewne.

Jakiś skan kuponu, czy jednak mamy do czynienia z internetowym impotentem który chciałby napluć w twarz Brzęczkowi ale może tylko pisać w internecie, do tego raczej bez sensu?

Kto da więcej? Gdzie KOALIK?
Wisła zatrudniając skompromitowanego błazna sama naraziła się na zasłużoną i jak najbardziej uzasadnioną krytykę.

Tacy jak ja od początku wiedzieli, że to nie może skończyć się pozytywnie, ale grupa trzymająca władzę i ich klakierzy wiedzieli lepiej.

Ubiegłoroczny sezon pokazał kto ma rację i ten sezon tym bardziej to pokazuje.

Pogrążyliście Wisłę, nikt wam w tym nie przeszkadzał, nie utrudniał, itp. Teraz są efekty.

Jeszcze raz, brawo Wy!

Dla mnie ten rok to najgorszy w historii Wisły, a punktem kulminacyjnym było zatrudnienie błazna na stanowisko ,,trenera".

A może instrukcje przyszły od Filipiaka, bo dla mnie to niepojęte jak ponoć legenda Wisły (dla mnie przestał nią być za ten rok) mógł sam zaorać Wisłę i dalej to robi w sposób jak najbardziej świadomy.

Jurka zaorał Lewandowski i po tym wywiadzie wydawało się, że Jurka czeka koniec "kariery", ale ma szczęście, że ma rodzinny klub.

Dla mnie to więksi szkodnicy od Sarapaty. Mieli być ratownikami, okazali się jeszcze większymi grabarzami od byłej prezes.
Odpowiedz cytując