Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2022, 18:30
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że to pudło na początku drugiej połowy przy 1:0 i końcowy wynik w meczu z Rakowem zgasiły Klimenta.
które pudło ? ten ciężki strzał z 16 metrów w słupek, kiedy potem Kuvelic pokracznie dobijał?

To ta akcja od 2:15 ? https://www.youtube.com/watch?v=a3fyhmITa_8
Na niej widać, że jakieś tam pojęcia i skilla ma, CHOĆ przyznam szczerze, że ja tego nie widziałem w żadnym meczu, nawet tych pierwszych uważałem go za ŁAMAGĘ.

Jak patrze na te bramki, które strzelił po odejściu od nas.... mi sie wydaje, że idzie splot niepojętnych zdarzeń w druga stronę, coś ala jednorazowy król strzelców u nas w lidze, a potem po nim słuch zaginął, jeden jedyny sezon konia i reszta kariery padlina totalna.

np: Marcin Robak, Róbert Demjan, Grzegorz Piechna, Adam Kompała, Zenon Burzawa, Bogusław Cygan.

MaLk napisał(a):Wyświetl post
Całkowicie masz rację.

Gdyby bowiem było tak, że przez ostatnie lata ciągle popełnialiśmy jakieś błędy, niekiedy nawet powtarzając te same, wskutek tego cały czas balansowaliśmy na granicy spadku aż za którymś razem się wreszcie nie udało, można byłoby twierdzić, że był jakiś problem w klubie.

Ale ponieważ tak nie było, można stwierdzić, że spadek był tylko zbiegiem nieszczęśliwych okoliczności.

Noooo... jasne, że tak JEstem ciekawe czy PRZED sezonem 21/22 krytykowałeś przyjście: pasiecznego, Guli, Klimenta, Skvarki, Hanouska, Aschrafa, Młyńskiego, Wachowiaka itd itd Pewnie namiot był i "BRAWO TRIO", a teraz po fakcie łatwo psioczyć: balansowaliśmy od 2 sezonów w okolicy spadku i wreszcie weszło. Coruptovia1907 też 3 sezony balansowała po dnie i potem zdobyli PP a teraz "walczą o miszcza" lol

Framat - na kałuże ty profesorze od sarkazmu. Każdy pokemon teraz jest expertem od sarkazmu, szkoda, że to słówko w powszechny obieg weszło pare lat temu, a kilkanaście nie było używane ni razu... Nowomodny framat.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 24.08.2022 o godz. 19:44.

Odpowiedz cytując