Wyświetl pojedynczy post
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2022, 17:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zdajesz sobie sprawę, że gdyby zrobili konferencję teraz, to słyszałbyś na niej dwie odpowiedzi na każde możliwe pytanie:
- "nie jesteśmy w stanie teraz powiedzieć"
- "jest nam bardzo przykro".

Napisałem już wcześniej ile jest do zrobienia w niespełna dwa miesiące (zapomniałem wtedy dodać zwolnień pracowników klubu). Gdyby zrobili konferencję teraz i tak byście bili pianę, a sami naraziliby się na śmieszność.

Oczywiście, tak to widzą ludzie rozsądni, wy bijcie sobie pianę do woli. Mnie nie interesuje czołganie właścicieli, mam wątpliwości czy to w ogóle ma sens biorąc pod uwagę ostatnie 11 lat. To co mnie żywotnie interesuje to przyszłość Wisły.
Spadek, niczym miecz, wisial nad Wisla od dobrych paru tygodni. To nie jest tak ze do zeszlej niedzieli bylismy w gornej czesci tabeli i nagle, jakas katastrofa, spowodowala ze lecimy z ligi. Zarzad mial obowiazek poczynic pewne kroki, plany itd. Jezeli na dzien dzisiejszy Zarzad klubu na najwazniejsze pytania odpowiedzialby: nie jesteśmy w stanie teraz powiedzieć czy jest nam bardzo przykro to oznaczaloby to ze jestesmy w jeszcze wiekszej d....e niz myslimy ze jestesmy. Slowo "przepraszam" to nie najwazniejsza rzecz ktora, jako kibic Wisly, chcialbym uslyszec. Chcialbym uslyszec jakie zmiany sa planowane zeby Klub mogl wyjsc na prosta. Moze naiwnie, ale licze na to ze do cholery jakies przemyslenia nasze trio ma bo przeciez nawet slepy widzi ze, nawet gdybysmy sie jakims cudem utrzymali w lidze, to cos nie dziala jak nalezy.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując