Wyświetl pojedynczy post
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2022, 20:44
azor napisał(a):Wyświetl post

Twoje oczekiwania odnośnie dowodu jest bezsensu, ale skoro chcesz - nikt nie udowodnił putinowi, że zlecił zamach na LK. Pytanie z dupy, dowód z dupy.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli - ja nie twierdze, że ruskie nie zatajają prawdy o tym co się tam wydarzyło. Nie twierdzę również, że nie utrudniają kwestii wyjaśnienia, nie utrudniają śledztwa, komisja to żart etc.
To wszystko się zgadza. To, że PO s.......iło wtedy sprawę z oddaniem wraku, kwalifikacją lotu i komisji oraz wszystkich następstw tym spowodowanym - to też prawda. Dzięki temu ruskie mogą sobie rozgrywać to do dziś tak jak im się to podoba. Natomiast biorąc pod uwagę chociażby sam zapis z czarnej skrzynki (tak wiem wiem, był edytowany i skrócony ) to bliżej mi do tego, że to był błąd ludzki, czy to po naszej stronie, czy po stronie jakiegoś "najebanego Maszy" niż do tego, że był wybuch, który rozsadził wszystkie berlinki, a te które przeżyły były dobijane na ziemi.

A slysales o niewierzacych 9w Boga) a w ostatniejchwili jednak sie nawracaja....Nie zeby wierzyli ale tak dla swietego spokoju bo byc moze cos ich czeka po smierci

Czyli sam sie juz placzesz bo piszesz blizej mi......do bledu ludzkiego niz do wybuchu.....

A ja czepilem sie tylko jednego;

"Naprawdę każdy, kto w najmniejszym stopniu lobbuje całą historię chociażby stwierdzeniem "a kto wie, może" jest idiotą i powinno się mu odebrać prawo do głosowania."

Czyli jezeli nie udowodniono putinowi czy komukolwiek innemu zamachu to dowod, ze zamachu nie bylo.

Mnie nie chodzi o poszlaki a rzeczywisty dowod! Masz taki, zeby mnie praw wyborczych pozbawic?

PS. Dyskusja w tym watku nie jest o sadach i pogladach (preferencjach) politycznych!
Ale Asowi podpowiem, ze dzialajac w stanie wojennym w partyzantce mialem (informacje od kumpli z calej Polski) wiele sygnalow o pomagajacych nam prokuratorach. Nie wolno wszyskich prorokow z tego okresu wrzucac do jednego wora.....ale to nie watek w tym temacie. Wiec przemilczmy.
Odpowiedz cytując