Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2021, 11:14
Aktualny zespół GKSu Tychy jest na poziomie takiej Warty Poznań.

Różnica pomiędzy czołówka 1 ligi a miejscami 15-18 esa jest niezauważalna.

Patrząc na ich grę wczoraj śmiało mogę powiedzieć że fajnie byłoby ich oglądać w esa.

pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Cieszy fajny mecz Młyńskiego na 10, może to odpali na dłuższą metę i okaże się kluczowe przy naszych problemach z obsadzeniem środka pola. Do tego stwarza to możliwość na dużą wymienność z przodu. Choć zakładam, że jeśli Żukow będzie gotowy to w środku na derby wyjdziemy trójką Żuki, Plewka, Skvarka, a Młyński wskoczy za słabszego wczoraj Starzyńskiego. Choć ja bym go widział dalej na tej 10. Ciekawi mnie również obsada środka obrony, Szota swoją postawą raczej miejsce stracił, z kolei Sadlok zagrał bardzo solidnie i może dał Guli teraz troche do myślenia. Mam oczywiście nadzieje, że Frydrych wyjdzie jako stoper, a nie DP.
Mahdoui - Plewka -Skvarka, taka mieliśmy trójkę w najlepszych spotkaniach tego sezonu. Gdyby byli wszyscy zdrowi powinniśmy znowu spróbować tego ustawienia.

Zukov niestety jest bezproduktywny. To niestety jeździec bez głowy jakich wielu i trzeba się z nim pożegnać po sezonie. Już nawet nie wspominam że nie wnosi żadnych liczb do zespołu, ale mam wrażenie że on biega wyłącznie dla samego biegania.

Natomiast Młyński to ciekawa alternatywa na 10 i kto wie, może tam będzie się czuł najlepiej?
Odpowiedz cytując