Wyświetl pojedynczy post
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2021, 16:12
Ty mi tu nie koleguj, bo my się nie zakolegujemy, jeśli będziesz zawracał mi głowę, bym musiał prostować twoje halucynacje, tracąc na to czas.

Lansowałeś się, że posiadasz "telewizor 4K, 65 cali, legalne (oficjalne) źródło sygnału " to teraz zalecam wizytę u okulisty.

Chociaż ja ci nie wierzę, że ty w ogóle jakiś telewizor posiadasz, nie mówiąc już o sygnale. Jakbyś posiadał, to nie musiałbym teraz bawić się w montażystę, by prostować twoje brednie.

No to proszę ta niby "setka Skvarki":

Jeśli już złożyłeś wizytę okuliście, to teraz zakładasz okulary i patrzysz na obrazek nr 1, gdzie widziesz ułożenie ciała pana Skvarki przy próbie zagrania piłki.

Jak widzimy pan Skvarka jest w wyskoku, dodatkowo jego ciało jest odchylone (każde dziecko wie, że jak jesteś odchylony to strzał ląduje na trybunach) i próbuje zagrać piłkę, zginając nogę w kolanie do poziomu brzucha. Nie robi też zamachu nogą, próbuje ją tylko dotknąć swoją stopą.

Nieporadna próba zagrania piłki przez pana Skvarkę ostatecznie się nie powiodła, co widzimy na obrazku nr 2.

No ale zabawmy się w czarodziei, cofamy się w czasie do tej sytuacji, dopychamy panu Skvarce tę nogę do piłki, tak że ją trafia i gdzie ta piłka by po kontrakcie z nogą Skvarki wylądowała?

Biorąc pod uwagę wyskok, ułożenie i odchylenie ciała pana Skvarki to by na bank wylądowała na aucie bramkowym. Ta pozycja nie była żadną setką.

No ale kończymy z czarami, próba zagrania piłki przez Skvarkę w takiej pozycji się nie powiodła, więc nie było żadnej sytuacji, obrońca wybił sobie piłkę z pola karnego i tyle.

Także kolego, tam z boku są klocki Lego, weź i się pobaw, a nie zajmujesz mi czas, bo ja nie będę za każdym razem się bawił w domowe przedszkole i tłumaczył oczywistości.
Odpowiedz cytując