Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2021, 23:55
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie jesteśmy Wartą Poznań.

Legia bez Kapustki, Juranovicia, Mladenovicia i Martinsa oraz po ciężkim meczu ze Slavią okazała się słabsza od nas. Nie wiem czy oglądasz mecze innych ekstraklasowych drużyn, ale ja tak, i kiedy zobaczyłem skład Legii wiedziałem, ze jesteśmy w domu. Nie chodzi tylko o braki kadrowe, ale i błędy trenera (a może wymuszoną sytuację).

Cieszę się ze zwycięstwa, ale daleki jestem od euforii, bo wygrane z czołowymi drużynami przytrafiały się nam w ostatnich latach często, co jak wiesz, poza chwilami radości niewiele nam dało.
Aaaa.to Ty w ten desen...ok.

Pierwsze - nie jestesmy Warta, dzieki za wyjasnienie.

Drugie - Legia jest po ciezkim meczu ze Slavia w ktorym grala 87 minut w 11 vs 10. A wczesniej nie zagrala przelozonego meczu w lidze.

Teraz chcialbys porownac obecna kadre Slavii Praga do naszej ? Czy to ten sam lub chocby porownywalny stopien trudnosci ?

Jaka my mamy kadre ?

U nas zagrali - 22-latek grajacy 10 mecz w lidze,
20-latek majacy ich sporo wiecej,ale naprawde grajacy 6-ty mecz,w tym 3-ci od poczatku po polrocznym odstawieniu przez klub,
20-latek grajacy 13 mecz w ekstraklasie,
21-latek grajacy 2 pelny mecz w sezonie,a wczesniej majacy przerwe od...marca tego roku po ciezkiej kontuzji.

U nich Nawrocki i Holownia - od biedy mozna uznac ich za podobnych graczy do tej czworki, Nawrocki niedoswiadczony,ale jak grasz w juniorach Werderu Brema to o czyms to jednak swiadczy.

A poza tym bylo jakies porownanie ? Naprawde chcesz porownywac kadre Legii nawet z ubytkami do kadry Wisly ? I co tu ma do rzeczy ogladanie ekstraklasy ?

Ja nie jestem w euforii,ale zastanawiam sie,dlaczegoz to mam deprecjonowac 3 punkty z Legia ? Z Leczna bylo be, bo Leczna slaba,z Legia bylo be,bo nie w tym momencie, a jak wygramy z Lechia,to tez niefajnie,bo Stokowca zwolnili...

Az sie boje ogladac Wisle w dalszej czesci sezonu !

Przypomina to rozmowy z "wielbicielami" Lewandowskiego onegdaj...
- Ale on strzela tylko slabeuszom,z mocnymi nie daje rady !
- To co, Messiemu przestaniemy zaliczac bramki z Rayo,Huesca,Elche czy Sociedad ?
Ostatnio edytowane przez wyar : 29.08.2021 o godz. 23:57.
You'll never know...
Odpowiedz cytując