Chodzi o to, forumowiczu Markusie, ze wielokrotnie odpisywanie Tobie uwazam za strate czasu. Nigdy nie masz argumentow,jak juz cos sensownego napiszesz,to zaraz wystrzelisz kilka zdan obok jakas kompletnie bzdurna teoria itd.,itp.
O czym zreszta juz pisalem nieraz.
I jeszcze teraz mam kopac lezacego ?
Chcesz tego naprawde ?
Skoro prowokujesz...
Dam Ci probke tego co piszesz z Twojego triumfalnego

postu do mnie :
Moze wyjasnisz forumowiczom i mnie ,dlaczegoz to smiejesz sie z rzetelnosci moich statystyk ? Szokuje Cie fragment o tym,ze podalem 0 kluczowych podan dla Hanouska pomimo jego jednej asysty ?
Czekaj czekaj,a moze Markus,nasz futbolowy medrzec wyjasni nam roznice miedzy kluczowym podaniem a asysta ? A moze uwaza,ze roznicy nie ma ?
Chetnie na odpowiedz poczekam, jak to ladnie ujales,na pewno "zablysniesz" jak wyar.
Przeciez niemozliwe,zebys nie wiedzial, prawda ?
A reszte tego steku bzdur nie warto komentowac. Glupio Ci powinno byc,ze osmieszylem Cie na forum po raz enty,bo znalazles kozla ofiarnego w postaci Gruszkowskiego czy wczesniej Starzynskiego. A jak kibicowales Gruszkowskiemu (i nie tylko) to warto poczytac w Twoich wczesniejszych postach z tego sezonu.
Zeby do Ciebie pisac grzeczniej,to musialbym miec wiecej cierpliwosci. Mam jej dokladnie tyle,co Ty do Gruszkowskiego,Starzynskiego,Bieganskiego i pewnie wielu,wielu innych mlodych,polskich pilkarzy. I tez pisze zartobliwie. Sek w tym,ze Ty zartow nie lapiesz. Znaczy sie : nie chcesz lapac.
Zeby z Toba kiedys nie bylo jak z tym medrcem, co to mi kiedys "dowalil" tak :
Jagul napisał(a):

Jest i On.
Człowiek, dzięki,któremu ciemnota wychodzi ze swoich drewnianych chatek.
Wielki znawca talentu Patryka Plewki.
|
Jak sie nieladnie niektore rzeczy starzeja...