Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2021, 23:41
Markus napisał(a):Wyświetl post

Pisząc żartobliwie, najbardziej z tego meczu zapamiętam jednak coś innego: mianowicie około 50 minuty komentujący w Canal+ Wieszczycki odpalił prawdziwą petardę: "Yeboah nie jest indywidualistą" .Skradł cały show i błysnął jak forumowicz Wyar parę dni temu, naprawdę Już myślałem, że komentatorzy Canal Plus niczym mnie nigdy nie zaskoczą... A tu proszę...

Chodzi o to, forumowiczu Markusie, ze wielokrotnie odpisywanie Tobie uwazam za strate czasu. Nigdy nie masz argumentow,jak juz cos sensownego napiszesz,to zaraz wystrzelisz kilka zdan obok jakas kompletnie bzdurna teoria itd.,itp.

O czym zreszta juz pisalem nieraz.

I jeszcze teraz mam kopac lezacego ?
Chcesz tego naprawde ?

Skoro prowokujesz...

Dam Ci probke tego co piszesz z Twojego triumfalnego postu do mnie :

Markus napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze uwaga: Przedstawione statystyki nie pokazują skali błędów, przykładowo w ustawieniu i asekuracji. Nie pokazują ogromu często bezsensownych podań do najbliższego, niebezpiecznych strat, złych reakcji nie w tempo, ani jego słabości w technice użytkowej etc. A jak są rzetelne najlepiej pokazuje ten fragment o podaniach Hanouska: " Matej 5 kluczowych w tym 0 dokladnych, skutecznosc 0%". Czyli co, w ostatnim meczu przy golu na 1-1 do Klimenta dośrodkował Gruszkowski a nie Hanouszek? Odnośnie dośrodkowań: jak wiele Gruszkowski miał celnych w tym sezonie z prawej nogi, po obiegu od linii bocznej?

Nie ufajcie w żadne słowa czy dane przedstawione przez Wyara: nie warto.
Moze wyjasnisz forumowiczom i mnie ,dlaczegoz to smiejesz sie z rzetelnosci moich statystyk ? Szokuje Cie fragment o tym,ze podalem 0 kluczowych podan dla Hanouska pomimo jego jednej asysty ?

Czekaj czekaj,a moze Markus,nasz futbolowy medrzec wyjasni nam roznice miedzy kluczowym podaniem a asysta ? A moze uwaza,ze roznicy nie ma ?

Chetnie na odpowiedz poczekam, jak to ladnie ujales,na pewno "zablysniesz" jak wyar.

Przeciez niemozliwe,zebys nie wiedzial, prawda ?

A reszte tego steku bzdur nie warto komentowac. Glupio Ci powinno byc,ze osmieszylem Cie na forum po raz enty,bo znalazles kozla ofiarnego w postaci Gruszkowskiego czy wczesniej Starzynskiego. A jak kibicowales Gruszkowskiemu (i nie tylko) to warto poczytac w Twoich wczesniejszych postach z tego sezonu.

Zeby do Ciebie pisac grzeczniej,to musialbym miec wiecej cierpliwosci. Mam jej dokladnie tyle,co Ty do Gruszkowskiego,Starzynskiego,Bieganskiego i pewnie wielu,wielu innych mlodych,polskich pilkarzy. I tez pisze zartobliwie. Sek w tym,ze Ty zartow nie lapiesz. Znaczy sie : nie chcesz lapac.

Zeby z Toba kiedys nie bylo jak z tym medrcem, co to mi kiedys "dowalil" tak :

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Jest i On.
Człowiek, dzięki,któremu ciemnota wychodzi ze swoich drewnianych chatek.
Wielki znawca talentu Patryka Plewki.
Jak sie nieladnie niektore rzeczy starzeja...
Ostatnio edytowane przez wyar : 22.08.2021 o godz. 01:30.
You'll never know...
Odpowiedz cytując