s1mone napisał(a):

Słaby mecz w naszym wykonaniu. W okazjach konkretnych pewnie było na remis. My mieliśmy dużo akcji w których ktoś palił lub zabrakło ostatniego podania (Yeboah znowu bardzo samolubny).
Guli trzeba dać czas, bo ta drużyna ma potencjał na więcej.
Byłem zszokowany jak dobrze wypadliśmy w pierwszym meczu, raczej liczyłem na falstart, bo wymieniliśmy praktycznie 80% piłkarzy odpowiedzialnych za środek pola i ofensywę, a taka rewolucja rzadko kiedy od razu zaczyna przynosić efekty.
Jest dopiero czwarta kolejka, trzeba dać trenerowi pracować. Z każdym meczem powinno być lepiej. Gula to fachowiec przez duże F, na południe od nas uważają go za jednego z najlepszych trenerów długofalowych - nie bez powodu. Niech odciśnie swoje piętno na drużynie, bo jakieś zaczątki tej gry już widać.
Darujcie sobie frustracyjne wyziewy typu wszystkich wywalić i zaorać.
Ja czasem mam wrażenie, że to forum jest pełne dzieciaków między 12 a 15 rokiem życia, a nie dorosłych ludzi.
|
W pierwszym meczu wypadliśmy lepiej, jeśli chodzi o wynik, ale już niekoniecznie pod innym względem. Zawiodło Zagłębie i decyzyjność, bo wielokrotnie byliśmy już rozklepani.
Stwierdzenie, że z każdym meczem będzie lepiej jest ryzykowne, biorąc pod uwagę przeciwników z kolejek 6-10 i to, ze każdy z nich zagra z nami z przyjemnością z kontry. Wisła ze swoim stylem gry jest dla nich wprost darem od niebios.
A potem, jeśli rzeczywiście w kolejkach 6-10 będzie bardzo źle, być może naszym piłkarzom trzeba będzie leczyć zszargane nerwy i uczyć od nowa pewności siebie.
Niestety, wiedzę potencjał na zbliżenie się do jednego z rekordów, albo przegranych meczy, albo meczów bez zwycięstwa.