Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2021, 22:38
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Obyś miał rację, bo jak na razie nowy trener niczego jeszcze nie zrobił, ale tacy jak ty już uważają, że na dzień dobry jest ok.

miałem sobie dać spokój, ale pleciesz takie kocopoły, ze głowa mała.
Nigdzie nie napisałem, że możemy liczyć jedynie na tych, których wymieniłeś.
Wręcz napisałem: "Nie wierzę, że trio zdecyduje się na taki strzał w kolano." (https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=256)
Napisałem też kilka dni wcześniej: "nie wierzę, w żadnego poważnego trenera (że tu przyjdzie) - nie wierzę w profesjonalizm w zakresie sportowo-organizacyjnym naszego trio". I dodałem: "Obym się mylił." (https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=123)
Oczywiście, zdaniem niektórych Gula jest poważnym trenerem.
Na razie Wisła jest jego pierwszym zagranicznym klubem (Pilzna nie liczę, bo to wszystko pepiki).
Ty twierdzisz, że jest ok, ja na razie się nie wypowiadam. Czas pokaże.
Jesteś takim samym "ekspertem" jak ci, którzy od początku widzieli w Hyballi zbawcę.
Ty widzisz zbawcę w Guli. W czym jesteś lepszy?
Podpowiem: w niczym.

Żałosne.
Na wstępie jestem pełen uznania za taktykę.Brawo,nikt nie zacytuje Twoich głupich postów jeśli sam zacytujesz je wcześniej.Świetny ruch. W prawdzie jak ktoś cytuje własne wypowiedzi to raczej po to żeby się pochwalić-patrzcie pisałem o tym miesiąc dwa trzy temu i miałem rację ale ty jesteś niezły pacjent,oryginał.Ty chwalisz się tym jakie pierdoły powypisywałeś kilka tygodni temu i jeszcze jesteś z tego dumny.
Powiedz czy to będzie w porządku jak powiem że wierzę że jesteś baranem i internetowym trollem a na końcu dodam "Obym się mylił"?
Jak już Ci tak dobrze idzie cytowanie samego siebie to wklej jeszcze to jak cieszyłeś się że Smuda już zajęty albo jak wyobrażałeś sobie jak Franek mówi Kubie żeby rzygał w tuje.
I gdzie ja niby widzę zbawcę w Guli?Nie piszę jak wy o Hyballi że oto zabiegamy całą ligę będziemy grać o puchary czy że wyniesie naszych zawodników na wyższy poziom sportowy.Ja napisałem tylko że dajemy sobie jako klub szanse na dobry wynik
Odpowiedz cytując