Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2021, 21:25
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Co ...., a teraz to już wogole zabije Wiśle gwóźdź do trumny bo będzie strzelał specjalnie samoboju i pozorował grę żeby odegrać się jeszcze bardziej Stanisław Lem był przy tobie malutki

A i wytłumacz mi jesZcze jak mógł przekładać swoje dobro nad dobro klubu w którym grał? Czyli strzelając Dla Wisły Płock bramki w. Meczu z Wisłą Kraków nie dawał tejże punktów i wygranych spotkań tylko przekładała swój interes nad dobro klubu nie mogę przestać się śmiać
Łot? a skąd wytrzasnąłeś teorie z samobójami?

Nie kumasz - dla niego było ważniejsze jak się zaprezentuje przeciwko nam, a nie żaden wynik Płocka :] Dlaczego w innych meczach nie grał na kompleksie ? Tylko był objeżdzany jak Janicki ? Nie robił tego dla dobra drużyny tylko dla leczenia swoich kompleksów. Wiem, że i tak nie skumasz, więc nie ciągnij tematu

Im bardziej widzę, pokemonów broniących tej łamagi (na dodatek nazwanej przez pokemonów "Wiślakiem") :
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Ty to masz szansę być większą gwiazdą i pośmiewiskiem tego forum od Napoleona
tym bardziej będzie większy pojazd po Pinokiu .

Teraz będzie kumulacja pojazdu w ramach wendety za to, że jebalkiście Rafała do ostatniego meczu - te same patałachy, które jeździły po Boguskim jak po burej s... mają teraz analnego bożka. Obiecuję.

Pisałem na wstępie, że nie chcę bównoburzy z pokemonami zauroczonymi łamagą, która notorycznie nas ośmeiszała (nie bramkami przeciwko nam, a grą u nas). Jest coś takiego jak ekstraklasa .tv - oglądnijcie sobie skróty jak Płock bramki tracił, póki jeszcze są filmy z tego sezonu.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.05.2021 o godz. 21:28.

Odpowiedz cytując