wiertar napisał(a):

Rozumiem że jesteś insiderem i wiesz o co tak naprawdę poszło? Ja nie wie. Dlatego nie pisze o tym bo napewno nie o to że hyballa nie lubi Kmiecika.
I co z tego że savic dużo biega? Kuba mniej biega( bo mniej gra) a robi liczby. A to za Medveda nie mógł wejść? Poza tym czy wczoraj nie mógł zagrać Starzyński za Medveda a na wachadlo Szot? Myślisz że było by gorzej jak w przypadku najgorszego na boisku od kilku mspotkan slowenca który i tak wypierdala za tydzień z tego klubu? Po co mamy grać kimś takim?
Nic nie napisałem o upokorzeniu Kuby więc nie wciskaj w moje posty takich tekstów.
|
Tak jak pisałem, Kuba powinien grać więcej, moim zdaniem połówkę bo na więcej nie ma zdrowia, tak samo moim zdaniem nie powinni już od kilku meczów grac ani Forbes ani Medved bo to przez nich nie strzelamy bramek. Powinien grać Buksa z racji na kasę za młodzieżowców. Inna sprawa że przez sabotaż i przegrane w kilku meczach do końca nie było pewne utrzymanie. Gdyby nie Savic Kuba by liczby wczoraj nie zrobił. Gdyby drużyna grała zamiast okazywać niechęć trenerowi liczby byłyby dużo lepsze. Niestety od przerwy na kadrę pojawił się duży problem który narasta. DOBRZE ŻE WCZEŚNIEJ WYPRACOWALIŚMY PRZEWAGĘ W TABELI
A o co poszło nie ma znaczenia, znaczenie ma co się działo i dalej dzieje. A dzieje się bardzo źle. Po cieszynce o ktorej wszyscy mówią Kuba odwrócił się w stronę trenera i zrobił dziwną minę. Czy to jest normalne? Szkoda że mu języka nie pokazał... Prawdziwa Legenda.